2777
2789
عنوان

با همچین آدمی ازدواج میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 70 پست

منم دقیق تو همچین موقعیتی بودم. 23 سالمه تازه

دوس دارم درسمو ادامه بدم تا 30،32. 

و آقا پسر عاشقم بود و بهش گفتم صبر کن. 

ولی اون میگفت من صبر نمیکنم میخوامت و زود نامزدی و عقد کنیم میذارم درستو بخونی و.... 

ولی بخدا همون مدتی ک تو رابطه بودم ( آدم خیلی بدی هم نبود. خوب بود) انقد فکر و استرسم زیاد شده بود همش میگفتم خدایا نکنه برم خونه زندگی خودم، کمکم نکنه، نکنه بزنه زیرش؟! نکنه بچه بیارم کلا درسو ول کنم و هزار تا از این افکار. بخاطر همین درسم دو ترم افت کرد. 

چون من کمال‌گرام. لیسانس مو دارم میگیرم و نزدیک هدفم هستم  و دوس دارم تمام و کمال خودمو رو شغل و هدفم بذارم و طرف هم بخاطر من صبر نکرد و باهاش کات کردم.

الانم از نظر اعصاب و روان آرومم و با انرژی بیشتر درسمو میخونم ولی ته دلم چیزی اذیتم میکنه و میگم نکنه دیگه آدم از اون بهتر سر راه زندگیم قرار نگیره. منکلا عشق رو فدای مستقل بودن خودم کردم. 

باید ببینی اون دختر خانم، چی از خودش میخواد؟ دوس داره مستقل بشه پیشرفت کنه؟ تنها یا با شریک و همدم ( البته اکثر مردا میزنن زیرش یا اگه نزنن زیرش، انقد مسئولیت زندگی مشترک زیاده (آشپزی، بچه داری، مهمونداری، نظافت خونه و...) خوده زن خودبخود قید تحصیل میزنه).... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از هر لحاظ خوبه  مثلا میدونم با تعصب و با غیرته واقعا از ته دل دوس داره و...  قیافه هم م ...

معلومه سنت کمه ک تعصب و غیرت برات ملاکه. 

یکم بیشتر زمان بده به خودت

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑

وقتی دختری یا پسری حس میکنه آمادگی لازم برای ازدواجو نداره یعنی یکی از شرایط ازدواج( رو که میشه آمادگی روحی )پس نمیتونه از ازدواجش لذت ببره نه نباید ازدواج کنه همه شرایط که مالی نیست یا آمادگی یک طرف ..باید هر دو آماده باشن

ضمن اینکه سن این دختر کوچیکه خیر 

بدون کلام سابق !!!!!!کاربر قدیمی ۹۶/۳/۱۲ هستم..که ترکید..
پسر ۲۳ ساله خوبه؟ چیزی از پسره نگفته هااا از کجا میدونی خوبه ؟؟

نمیدونم من فقط میدونم سن بالا برا دختر برابر با مرگه من هروز  ارزوی مرگمو میکنم شاید بخندی اما خیلی سخته خیلی

پروف خودممم ❤️آرزوها و خواسته هامو رها کردم ⁦(◍•ᴗ•◍)♥️
از هر لحاظ خوبه  مثلا میدونم با تعصب و با غیرته واقعا از ته دل دوس داره و...  قیافه هم م ...

عزیزم درستو بخون مستقل شو 

برو دانشگاه با دوستات گردش و مسافرت برو با آدمای مختلف آشنا شو 

چیه آخه تو سن ۱۷ سالگی خودتو متعهد کنی ؟