2777
2789
عنوان

تجربيات بد از وكيل ،

977 بازدید | 25 پست

سلام خانمهااا ، تجربه ي بدي از وكيل هاتون دارين ء.? من براي يك مشكل ملكي وكيل گرفتم يك قرارداد سه صفحه اي داد امضا كنم همه اش به نفع خودش بود حتي نوشته بود اگه وكيل نخواد پرونده ادامه بده كل مبلغ وكالت بايد پرداخت بشههه ، خيلي حس بدي دارم و يه حرفهاييي زد كه نگرانم 😔😔😔😔

لایحه تغییر کرده میتونه این شرط رو بذاره

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ی وکیل دارم بدون قرار داد خیلی کمکم میکنه تا حالا یک ریالم نگرفته میگ دارم نیازی ندارم از ی زن تنها پول بگیرم دمش گرم

همیشه خدا بوده ک هوامو داشته تو سخت ترین لحظه زندگیم دستمو گرفته و بلندم کرده تا نفس میکشم شکرش را بجا میاورم

یه وکیلی داشتم عوضی بهم پیشنهاد صیغه داد از ترس اینکه خونوادم نفهمن نتونستم حرفی بهش بزنم به هیشکیم نگفتم صبر کردم تا کارمو تموم کنه بعدنا خودش فهمید من همچین ادمی نیستم. سن دخترشو داشتم عوضی😔

درست است که زندگی به هیچ نمی ارزد ، اما ارزش هیچ چیزی هم به اندازه ی زندگی نیست🌼
لایحه تغییر کرده میتونه این شرط رو بذاره

ميتونه ولي خيلي بي انصافيههه 😕 يه مبلغي به من تخفيف داد بعد گفت از طرف مقابل پرونده ميگيرم ايرادي نداره ? من اونموقع متوجه نشدم منظورش چيه ؟ الان با خودم ميگم خوب چطوري از طرف مقابل ميخواد بگيره ، 😕

ميتونه ولي خيلي بي انصافيههه 😕 يه مبلغي به من تخفيف داد بعد گفت از طرف مقابل پرونده ميگيرم ايرادي ن ...

امضا نمیکردین خب اینا توافقات طرفینه میتونی چونه بزنی سرش، البته بگم یه جاهایی خوب شده قبلا میگفتن اگه طرفین پرونده سازش کنن وکیل پولی دیگه گیرش نمیاد بعد وکیلا برا منافع خودشون نمیذاشتن سازش بشه الان بعد سازش هم پولشونو میگیرن برا همین بیشتر ترغیب میشن که مردم رو به سازش دعوت کنن 

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

خوب برا چی همچین چیزی امضا کردی میرفتی سراغ یک وکیل دیگه

اين وكيلو وؤ بهم معرفي كردن گفتن خيلي خوبه ، ولي يه حرفهاييي زد كه استرس پيدا كردم ، همه چيز يك طرفه به نفع خودشه ، ا

بله من با گروه وکلای تهران که دفترشون تو فرجام قرارداد نوشتم و سرم کلاه گذاشتن چند وقت پیشا فهمیدم سرخیلیا دیگه هم کلاه گذاشتن و پرونده های سنگین کارچاق کنی دارن من که واگذارشون کردم بخداالان دفترشون پلمب شده😆👊

امضا نمیکردین خب اینا توافقات طرفینه میتونی چونه بزنی سرش، البته بگم یه جاهایی خوب شده قبلا میگفتن ا ...

اره اين هم بود ، خيلي پشيمون كردم ، من هميشه تو رودروايستي قرار ميگيرم ، 🙁 

چه حرفایی زد

من يه مبلغي ازش تخفيف گرفتم ، بعد گفت پس از طرف مقابل پرونده ميگيرم ( متهم ) ، هر چقدر فكر ميكنم نميفهممم اخه چه جوري ميخواد از اون پول بگيره ، مگه اينكه وكيل اونم بشه يا باهمممم ببندنننن 😭😭😭

اره اين هم بود ، خيلي پشيمون كردم ، من هميشه تو رودروايستي قرار ميگيرم ، 🙁 

دیگه باید چونه بزنی مث هر قرار داد دیگه ای اینم وکالت نامه هس مث بقیه قراردادا، منم نذر دارم امسال اگه قبول بشم از همجنسام اگه پول نداشتن هیچی نگیرم امیدوارم بتونم وکیل کار درستی بشم☹