2777
2789
عنوان

تجربيات بد از وكيل ،

| مشاهده متن کامل بحث + 1036 بازدید | 25 پست
دیگه باید چونه بزنی مث هر قرار داد دیگه ای اینم وکالت نامه هس مث بقیه قراردادا، منم نذر دارم امسال ا ...

وقتي خيلي معروف ميشن فقط به مردم به چشم پول نگاه ميكننن ، دستمزد هر وكيلي حقشهههه نوش جونش ، ولي اينكه حتي در صورت باخت پرونده كل مبلغوووو بگيره ، خودش بخواد انصراف بده كل مبلغووووو بگيره ، خيلي نامرديههههه

وقتي خيلي معروف ميشن فقط به مردم به چشم پول نگاه ميكننن ، دستمزد هر وكيلي حقشهههه نوش جونش ، ولي اين ...

آره متاسفانه این مدلین بعضی از وکیلا بعد وکیلای مشهور اصلا پرونده های کوچیک برنمیدارن اونا میرن سراغ پرونده های سنگین که موکلش خر پوله اونا رو میتیغن

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوري سرت كلاه گذاشتن ?

پرونده ما مالک( مادرم) و مستاجر بود مستاجر موعدش تموم شد نه تمدید میکرد نه تخلیه  و بلا تکلیف گذاشت مارو. اون موقع اوج کرونا بود و مامانم نمیشد بره شکایت و پیگیری کار . من از جانب مامان وکالت گرفتم. دفتر وکلا  به من وکیل معرفی کرد کل پولم اول کار گرفت وکیله بیخود و بی خاصیت بود اصلا پیگیر کار نبود یعنی هرررر وقت ابلاغیه میومد به من میگفت مسافرتم اینورم اونورم خودت برو سر بزن ببین  قضیه چیه کصافت آشغال ببخشید دوباره یادش افتادم حرصم گرفت  یروز رفتم دفترشون میخاستم جرواجرشون کنم که همسایه پایینیشون آدرس دادسرا داد گفت پرونده دارن اونجا

رفتي پولتووووو پس گرفتي ؟ 

نه عزیزم اوضاع دادگاها ببخشید خرتو خره

من سر همون قضیه مستاجر که داشتیم انگار ۴۰ واحد حقوق پاس کردم  فکر کن پرونده های وکلا میره تو کانون وکلا یعنی از وکیل به وکیل میخای شکایت کنیم رسیدگی به پرونده ها خیلی زمانبره پرونده تو دادگاه ی بار میری هست یبار دیگه میری اصلا پیداش نمی کنن ...

همین درس عبرت شد برام خیلی تجربه برام داشت واقعا

من يه مبلغي ازش تخفيف گرفتم ، بعد گفت پس از طرف مقابل پرونده ميگيرم ( متهم ) ، هر چقدر فكر ميكنم نمي ...

شاید از یه راه حل قانونی میخواد استفاده کنه ازش بپرس بگو لطفا بهم شفاف تر توضیح بدید متوجه بشم میخوایید چکار کنید

درست است که زندگی به هیچ نمی ارزد ، اما ارزش هیچ چیزی هم به اندازه ی زندگی نیست🌼
شاید از یه راه حل قانونی میخواد استفاده کنه ازش بپرس بگو لطفا بهم شفاف تر توضیح بدید متوجه بشم میخوا ...

آره حتما ازش بايد بپرسم ، ولي نميدونم چطوري بهش بگم بهش برنخورهههههه ، 

آره حتما ازش بايد بپرسم ، ولي نميدونم چطوري بهش بگم بهش برنخورهههههه ، 

بهش بگو اقا یا خانم فلانی درمورد پروندم نگرانی هایی دارم میخوام درمورد روندش باهاتون حرف بزنم از اطلاعاتتون استفاده کنم

درست است که زندگی به هیچ نمی ارزد ، اما ارزش هیچ چیزی هم به اندازه ی زندگی نیست🌼
من ی وکیل دارم بدون قرار داد خیلی کمکم میکنه تا حالا یک ریالم نگرفته میگ دارم نیازی ندارم از ی زن تن ...

خدا خیرش بده میشه شمارشو بدی وکیل من زنه انقدر پولکیه خاک برسر که نگوو میدونه من وضع مالین افتضاحه تو قرضم فقط منو میچاپه به عنوایت مختلف