2777
2789
عنوان

کیا دکلره مو بلدن لطفا بیان

89 بازدید | 9 پست

خانوما میخوام موهامو تمام دکلره کنم تیره س تقریبا موهام ولی اندازه یه انگشت لایت داره به زیتونی دودی میزنه الان موقع دکلره اونارو چیکار کنم چجوری دکلره کنم نسوزن یموقع لطفا کمکم کنین ممنون 

عزیزانم میشه برای براورده شدنه حاجتم صلوات بفرستین💔💔ممنون♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم موهاتو که دکلره داره جدا کن و تو فویل بذار و بقیه رو دکلره کن بعد که به پایه موهات رسیدن فو ...

ممنون عزیزم...دکلره کردم چندپایه شدن موهام۵..۶..۷ یرای شارژ دوم میتونم از دکوکرم با اکسیدان ۹درصد استفاده کنم؟

اره ،موهات فقط ببین کشش دارن یا نه 

عزیزم جواب این سوالمم بدی ممنون میشم...بعد از چند دیقه بشورم ساقرو و ریشه رو‌ کی بزنم تایم ریشه چقدره واینکه رنگساژش کاراملی ۸ ودودی ۸ با واریاسیون  بنفش گرفتم خوبه یا عوض کنم

عزیزم جواب این سوالمم بدی ممنون میشم...بعد از چند دیقه بشورم ساقرو و ریشه رو‌ کی بزنم تایم ریشه چقدر ...

خواهش میکنم عزیزم نیم ساعت ساقه و ریشه بستگی داره شاید ۵ دقیقه باید هی چک کنی شایدم بیشتر .رنگ رو هم به اندازه هر رنگ بستگی داره و واریاسیون نقره ای هم دو تا سه بند انگشت بزن توش

خواهش میکنم عزیزم نیم ساعت ساقه و ریشه بستگی داره شاید ۵ دقیقه باید هی چک کنی شایدم بیشتر .رنگ رو هم ...

مرسی گلم