2777
2789
عنوان

روم نمیشه به کسی مشکلمو بگم اومدم اینجا😢😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2271 بازدید | 114 پست
ترانکوپین، کلونازپام ،اسنترا،پراپرانول تیزانیدین ،سرترالین

کلونازپام بنزودیازپین هست و اعتیاد آوره، اگه بهش وابسته بشه خیلی وضعیتش بدتر میشه، به نظرم یه متخصص دیگه هم بره

نه اومدم شهرمون. کار اینجا معمولا کم پیدا میشه. من کاشان ازدواج کردم و خانوادم خوزستان هستن

عزیزم باید خودتو مشغول کنی تا اروم اروم فراموشش کنی و ایشالا واردیه زندگی جدیدی بشی

و اذا سالک عبادی عنی فانی قریب اجیب دعوه الداع اذا دعان ... خدا جونم خودت گفتی جوابمو میدی من منتظر معجزت هستم    میشه واسه برآورده شدن حاجت دلم یه صلوات مهمونم کنی دوستم🥰🥰🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دکترا بردمش همشون همینا رو میدن  من واقعا نگران ایندشم هستم عوارض داروها

من چن بار رفتم هرسری یا دوتا یا۳تا بیشتر نمیدن دوربرمم هرکی دیدم دوسه تابوده بازم دکتر ساینا نصب کن یک خوبشو پیدا کن باش بحرف چتی و هم تلفنی داره ک‌ویزیت روانپزشکاش بالاس شاید بالا ۲۰۰باشه بازم بحرف ببین چی میشا خدا بزرگه خاهری شبت خوش خبری شد منو تگ کن خدایارت

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
کلونازپام بنزودیازپین هست و اعتیاد آوره، اگه بهش وابسته بشه خیلی وضعیتش بدتر میشه، به نظرم یه متخصص ...

این چهارمين دکتریه که بردمش

اخه سرش داغ میشه از استرس گفتن تنها راهش اینه

و اذا سالک عبادی عنی فانی قریب اجیب دعوه الداع اذا دعان ... خدا جونم خودت گفتی جوابمو میدی من منتظر معجزت هستم    میشه واسه برآورده شدن حاجت دلم یه صلوات مهمونم کنی دوستم🥰🥰🥰
عزیزم باید خودتو مشغول کنی تا اروم اروم فراموشش کنی و ایشالا واردیه زندگی جدیدی بشی

طلاقم دوسه سال طول میکشه. تازمانی که کامل از زندگیم بیرون نره شرایط همینطوره. تازه بعد طلاقم بااسمش که داخل شناسناممه چه کنم؟! 

خستم، خیلی خسته
من چن بار رفتم هرسری یا دوتا یا۳تا بیشتر نمیدن دوربرمم هرکی دیدم دوسه تابوده بازم دکتر ساینا نصب کن ...

شبت بخیر عزیز دلم

جتما گلم خبرشو میدم بهت دوستم

یعنی پنیک داره ؟

نمیدونم دقیقا از ترسه یا نه

ولی به شدت ضربان قلبش میره بالا

سرش داغ میشه

و واقعا حالش بد میشه و اصلا حرف نمیزنه

اینا پنیکه، از بعد فوت برادرش اینطور شد یا قبلشم بود ؟

میدونید قبلشم من احساس میکردم یه کم تم افسردگی و اضطراب داره ولی بعد از برادرش هزار برابر شد