2777
2789
عنوان

روم نمیشه به کسی مشکلمو بگم اومدم اینجا😢😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2271 بازدید | 114 پست
من الان دوساعته میخام بخابم زیرپتو ولی بخاطر اسی نشستم تایپ میکنم میگم شاید بشه باحرفام کمکی کنم دگ‌ ...

عزیزم ببخشید که ناراحتت کردم

نذاشتم بخوابی

ایشالا که خداوند بهترینا رو برات رقم بزنه دوست خوبم و مهربونم

و اذا سالک عبادی عنی فانی قریب اجیب دعوه الداع اذا دعان ... خدا جونم خودت گفتی جوابمو میدی من منتظر معجزت هستم    میشه واسه برآورده شدن حاجت دلم یه صلوات مهمونم کنی دوستم🥰🥰🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باورت میشه از دست خودم ناراحتم که چرا ولش کردم؟؟؟ همش یاد خاطره هاش میفتم و زااررزااار گریه میکنم. و ...

عززززیزم من قشنگ درکت میکنم خیلی حال بدیه

و اذا سالک عبادی عنی فانی قریب اجیب دعوه الداع اذا دعان ... خدا جونم خودت گفتی جوابمو میدی من منتظر معجزت هستم    میشه واسه برآورده شدن حاجت دلم یه صلوات مهمونم کنی دوستم🥰🥰🥰
درد من ازجدایی نیس مشکلات دگ دارم اره جدا شدم خیلی ساله الان دگ‌پیرشدیم .من ۳۰

تو که خیلی جوونی این حرفا چیه

اگر دوست داری بگو چرا جدا شدی

اسم دارو هاش چیه ؟؟ 

ترانکوپین، کلونازپام ،اسنترا،پراپرانول تیزانیدین ،سرترالین

عززززیزم من قشنگ درکت میکنم خیلی حال بدیه

هفته ای سه چهارشب باااید خوابشو ببینم ازبس بهش فکرمیکنم. ازبس تو خاطراتش دارم زندگی میکنم. حتی باوجود اینکه خاطره های بدش بیشتر بود ولی این دوماه همش خاطره های خوبمون میاد جلو چشمام. متاسفانه شوهرم وقتی قهرنبود ازنظر کلامی خیییلی محبت میکرد و الان واقعا جاش خالیه 

خستم، خیلی خسته
عه من معتاد بیدبددهن بید روانی بید😄خیلی بد دهن بودشیشه ای بود

😢😢😢

ترانکوپین، کلونازپام ،اسنترا،پراپرانول تیزانیدین ،سرترالین

دارو خیلی بهش داده داروهای اعصاب نهایت دوتا یاسه تا چ خبره دکترش عوض کن 

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
هفته ای سه چهارشب باااید خوابشو ببینم ازبس بهش فکرمیکنم. ازبس تو خاطراتش دارم زندگی میکنم. حتی باوجو ...

خیلی بده چون همش ادم یاد خوبیاش میفته

سر کار میری؟

من شوهرم13 تا قرص اعصاب مصرف میکرد

شوهر من ۱۹ تا اخه از هر کدوم ۲ یا ۳ تا میخوره

دارو خیلی بهش داده داروهای اعصاب نهایت دوتا یاسه تا چ خبره دکترش عوض کن 

خیلی دکترا بردمش همشون همینا رو میدن 

من واقعا نگران ایندشم هستم عوارض داروها