2777
2789
عنوان

روم نمیشه به کسی مشکلمو بگم اومدم اینجا😢😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2271 بازدید | 114 پست
اسی اسم قرصه چیه؟بگو منم بخورم😒😬

یه وقتایی خودمم میگم بخورم شاید مال منم سرکوب بشه این کوفتی

و اذا سالک عبادی عنی فانی قریب اجیب دعوه الداع اذا دعان ... خدا جونم خودت گفتی جوابمو میدی من منتظر معجزت هستم    میشه واسه برآورده شدن حاجت دلم یه صلوات مهمونم کنی دوستم🥰🥰🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امضات قشنگه اسی ک میگ زمانیک بنده من ازت پرسید راجب من بگو من بتو نزدیک و اجابت میکنم دعای دعاکننده رو خدایا بشنو دعای دوست مارو اجابتش کن خودت گفتی بخانید مرا تااجابت کنم شمارو خدا دلتو شاد کنه خدا کنه مشکلاتت حل بشه و شوهرت خوب بشه بینتون محبت و عشق زنده بشه خودتم ت تاپیک قبلی گفتی بعد فوت داداشش اینجور شده همین ک درکش کردی کنارش و صبوری کردی خداپاداش صبرتو میده گرمی جات زیاد بهش بده سعی کن ببرید بیرون و قرصاش ب کمک دکترش کم کنی حالش خوب بشه و ب زندگی برگرده و حس وحال روزای خوبش بیاد

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
خب دلیلش همینه

اره برادرشو تو کرونا از دست داد و دیگه نتونست با موضوع کنار بیاد مجبور شد قرص بخوره

و اذا سالک عبادی عنی فانی قریب اجیب دعوه الداع اذا دعان ... خدا جونم خودت گفتی جوابمو میدی من منتظر معجزت هستم    میشه واسه برآورده شدن حاجت دلم یه صلوات مهمونم کنی دوستم🥰🥰🥰
امضات قشنگه اسی ک میگ زمانیک بنده من ازت پرسید راجب من بگو من بتو نزدیک و اجابت میکنم دعای دعاکننده ...

کاش لا اقل خدا بهمون بچه میداد من واقعا دارم از خدا هم ناامید میشم من ۹ ساله ازدواج کردم بچه اولم سقط شد و دومی خارج از رحم شد که محبور شدم یه لوله رو وردارم حالا هم با وجود اینکه چندین ماهه لتروزول خوردم رابطه ای نداشتیم تا بچه دار بشیم

با مشاور خانواده صحبت کن

صحبت کردم عزیزم کالی بخاطر وضعیت همسرم باید تحمل کنم باید دارو مصرف کنه چون واقعا نمیتونه تحمل کنه

باهاش اینجوری شروع کن بگو ت میتونی برادرت ک رفت پیش خدا جاش خوبه این ماییم ک باید بفکر اخرتمون باشیم حیف ت نیست قرص بخوری مرد من توبهترینی خودتو وابسته دارو نکن ت بدون دارو ام میتونی پاشو برو بیرون برو سرکار بریم مهمونی  تا کنار بیای توجوانی ت باید زندگی کنی میبینمت بگو اینجور ک ناراحتی منم ناراحتم ازناراحتیت من پیشتم همیشه تنهات نمیزارم بیا کم کم دارو بزار کنار چون توقوی ترازاین هستی ک بخوای دارو بخوری بخوبی یکبار بگو تمام کمک کمک میبری قببش ب دکترش بگو دوز داروهاش کم کم کم کنه و دکترم بهش امیدواری بده دگ با شرایطش کنار بیاد

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.