2777
2789
عنوان

گ💩وه ترین سال زندگیم بدون شک ۱۴۰۱ بود واسه شما چطور گذشت

| مشاهده متن کامل بحث + 2632 بازدید | 177 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی غیر خدا می‌تونه کمک کنه؟حتی از دست همون بنده که مردم رو بیچاره کرده؟

نه منظورم این نبود خدا هیچ کارس 

میگم یعنی خدامهربون ترازین حرفاس که ۸۰میلیون ادموبزار تومنگنه وبدبختی ایناکارخوده بنده هاشه دیگه

مرا تاجان بُود جانان توییh♡a  من یه دختر دهه هشتادیم که کلی سختی کشیدم وهمه نوجوانیمو باگریه وسختی گذروندم توروزای سخت هیچکس کنارم نبود،من یه دخترتنهاولی قویم که تونستم ازاون روزا بگذرم والان به عشقم رسیدم و زندگی آرومی دارم خیلی ناامید شدم خیلی دلم گرفت خیلی کفر کردم ولی خداهوامو داشت،خدایا خیلی عاشقتم.عاشق کاکائو و شیرینیایی هستم که خودم درست میکنم،آشپزی خوبی دارمو همسری عاشق دسپختمه😝وزن فعلیم ۷۴توی رژیمم و هدفم رسیدن به وزن۵۶کیلوئه و فقط باکالری شماری،ورزش وغذاهای سالم دارم سعی میکنم💪عاشق شهرم همدانم❤️آهنگای شاد خیلی دوس دارم و رنگ آبیم رنگ‌موردعلاقمه،متاهل ومتعهدم
نه منظورم این نبود خدا هیچ کارس  میگم یعنی خدامهربون ترازین حرفاس که ۸۰میلیون ادموبزار تومنگنه ...

آخه دلم آتیشه ببین من خودم دوتا مستاجر دارم هرسال اصلا روم نمیشه بگم کرایه اضافه کنید دلم براشون میسوزه بعضی وقتا میگم این با دوتا بچه دیگه کی میخواد خونه داره .آخه چقدر گرونی؟خدا کمک کنه 

آخه دلم آتیشه ببین من خودم دوتا مستاجر دارم هرسال اصلا روم نمیشه بگم کرایه اضافه کنید دلم براشون میس ...

منم همینومیگم وقتی امثال شما هستن وانقددلسوزن یعنی خداحواسش به آدماهست پس دلیل این وضعیت تقدیروخواست خدانیست یه سری هم هستن ک برعکس شما نه تنهادلشون برای مردم نمیسوزه بلکه تیشه برداشتن بزنن به ریشه این مردم..

مرا تاجان بُود جانان توییh♡a  من یه دختر دهه هشتادیم که کلی سختی کشیدم وهمه نوجوانیمو باگریه وسختی گذروندم توروزای سخت هیچکس کنارم نبود،من یه دخترتنهاولی قویم که تونستم ازاون روزا بگذرم والان به عشقم رسیدم و زندگی آرومی دارم خیلی ناامید شدم خیلی دلم گرفت خیلی کفر کردم ولی خداهوامو داشت،خدایا خیلی عاشقتم.عاشق کاکائو و شیرینیایی هستم که خودم درست میکنم،آشپزی خوبی دارمو همسری عاشق دسپختمه😝وزن فعلیم ۷۴توی رژیمم و هدفم رسیدن به وزن۵۶کیلوئه و فقط باکالری شماری،ورزش وغذاهای سالم دارم سعی میکنم💪عاشق شهرم همدانم❤️آهنگای شاد خیلی دوس دارم و رنگ آبیم رنگ‌موردعلاقمه،متاهل ومتعهدم
خدا رحمتشون کنه همزمان فوت کردن؟

اول مادرم فوت شد ۴ ماه بعد برادرم فوت شد مادرم  و برادرم با هم زندگی میکردن پدرم یکسال قبلش فوت شده بود مادرم به خاطر واکسن کرونا به کما رفت و فوت کرد  و برادرمم شب خوابید صبحش دیگه بیدار نشد 

منم همین 

اتفاقا داشتم بهش فکرمیکردم که اصلا خوشی ندیدم 

بخصوص بهمن ماه😓😓

انشالله ک سال بعدی برا هممون خوب باشه 

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹