2777
2789
مشکل قلبی نداره وتیروئیدم نداره وهیچگونه مشکل داخلی نداره خدارو شکر شیر خیلی خوب میخوره وخیلی خوبم م ...

پس مشكلي نيست ديگه خداروشكر

بچه هاي سندرم مشكلات جسمي زيادي دارن 

عجب صبري خدا دارد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم ان تي كه مهمه بايد ميدادي از خون 

باشه قبول ،یعنی اون غربالگری آنومالی هفته ۱۸ الی ۲۰ که همه جارو نشون میده واندازه ستون فقرات واستخوانهای پا ودست وگردن واندازه سر ومغز وکلیه وقلب اینا مهم نیستن یعنی واقعا نمیتونم ازروی این تشخیص بدن مگه نمیگن سندرم داون مشکل قلبی داره ومشکل کلیه وروده داره وحتی یه نقطه روی قلبشه ودست وپاهاش کوتاهه بچه من که هیچکدون ازاینارو نداره 

باشه قبول ،یعنی اون غربالگری آنومالی هفته ۱۸ الی ۲۰ که همه جارو نشون میده واندازه ستون فقرات واستخوا ...

پس نگران نباش

بچه هاي سندرم با كلي مشكلات بدنيا ميان گلم

بچه شبيه كيه  تقريبا؟

عجب صبري خدا دارد
اره من یادمه ی خانومه اومده بود واسه سقط توی ۲۰ هفته بچش دوان داشت. ایشالا ب حق این شب عزیز بچه استا ...

پناه برخدا

من خیلی ناراحت شدم

اللهم ارزقنا کربلا به حق زینب کبری(س) 💚عِمادَم،دنیام با تو عوض شد😊 تورو بادنیا عوض نمیکنم 😍😙       

خب تست  ژنتیکه اونم.

گلم nipt یا همون سل فری ازمایش ژنتیکه که توی بارداری از هفته ۱۰ قابل انجام هست و از مادر خون میگیرن و سلول های جنین رو بررسی میکن از نطری ژنتیکه 

این خانم بچه اشون به دنیا اومده باید کاریوتایپ انجام بدن یعنی از بچه نمونه بگیرن

باشه قبول ،یعنی اون غربالگری آنومالی هفته ۱۸ الی ۲۰ که همه جارو نشون میده واندازه ستون فقرات واستخوا ...

عزیزم nt دوگانه چهارگانه و انومای همه روهم دقت ۸۰ و خورده ای درصدی دارند الان دقیق حافطه ام یاری نمیده که هشاد و چند درصد بودن 

بچه رو متخصص اطفال بعد زایمان میبینه اگر چیزی باشه میگه 

ولی من اگر بودم یه متخصص دیگه بچه امو میبردم و کاریوتایپ انجام میدادم 

عزیزم یادتونه ان تی چندبود برای من ۱.۹۷ توغربالگری گفتن مشکلی نیس ولی میترسم احساس میکنم زیاده

نه بابا زیاد نیس برا من 3 بود و الان بچم 4 سالشه صحیح و سالم خداروشکر

خدا با منه در همه شرایط
نه بابا زیاد نیس برا من 3 بود و الان بچم 4 سالشه صحیح و سالم خداروشکر

خداروشکرعزیزم نمیدونم چراوقتی بچموتصورمیکنم احساس میکنم سندرم دوان هستش بااینکه توفامیل نداریم ویه پسرسالم دارم همش میترسم یجوروسواس گرفتم میخوام برم دکتربرام سلفری بنویسه

میخام مطلبی رو بگم نمیدونم شاید مفید باشه

ما با یه دکتر خیلی معروف در این زمینه آشنا هستیم ، به نقل از ایشان خیلی از افرادی که سونوی ان تی رو انجام میدن تخصص ندارند واصلا متوجه وجود نقص در بچه نمیشن ، اگر شما هم شکایت کنید اتفاق خاصی نمیفته البته پروسه شکایت خیلی طولانیه و ... و دوم این که احتمال تولد بچه با سندروم داون در مادران با سن پایین بسیار بالاتر است ولی این موضوع به خاطر تشویق به فرزندآوری و ازدواج در سنین پایین منتشر نمیشه ، در نظر داشته باشید که حتما به دکتر متخصص در این زمینه مراجعه کنید 

شما هم نگران سنت نباش ، انشااله فرزندت سالم باشه