2777
2789
میخام مطلبی رو بگم نمیدونم شاید مفید باشه ما با یه دکتر خیلی معروف در این زمینه آشنا هستیم ، به نقل ...

ممنون ،بچه ام به دنیا اومده و۳ ماهشه تقریبا ،مشکوک به سندرم داونه ولی میترسم برم آزمایش کاریو تایپ بدم ،میخوام همینجوری بمونم تا کمی بزرگتر میشه مشخص میشه همینجوری بین شک ویقین باشم بهتر از اینکه بهم بگن ۱۰۰٪داون داره بحث شکایت نیست ،منتهی گلایه ام ازاینه که چرا باپیشرفتهای علم امروزی وباوجود تلکنولوژی مدرن نتونستن بفهمن که داون داره اونا فقط توی غربالگری میگفتن بچه ات سالمه خدارو شکر وحتی انگشتای دست وپاهاشو شمردن واندازه ستون فقرات واستخوان دست وپا وگردن ودور سر اندازه گیری کردن وازسالم بودن قلب وکلیه ومغز مطمئن بودن دیگه همینارو گفتن وحتی بعد اززایمان نگفتن که بچه ات داون داره بعدازدوما مراجعه کردم جهت یبوستش اون دکتور متخصص درجا گفت بچه ات داون داره جا خوردم،این موضوع مهم رو واقعا باید توی رسانه هااطلاع رسانی کنند بایستی خانمها واقایون رو مطلع کنن وبایستی هشدار بدن درمورد اینجور ناهنجاریهای مادرزادی خیلیها هستند واقعا اطلاعی ندارن ،بازم امیدوارم که بچه ام اینطور نباشه وفقط قیافه اش غلط انداز باشه ودکتورا اشتباه کرده باشن 

ممنون ،بچه ام به دنیا اومده و۳ ماهشه تقریبا ،مشکوک به سندرم داونه ولی میترسم برم آزمایش کاریو تایپ ب ...

انشااله که اینطور نیست

نخندی ولی منم همین شک رو نسبت به دخترم داشتم چون چشماش بادومی بود هی میرفتم علائم رو میخوندم هی چک میکردم 

آخرش به مامانم گفتم کلی خندید بهم ، همسرم هم جهت اطمینان با دکتر تماس گرفت که دکتر گفت قبلا کامل چک شده در بدو تولد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من چند وقت پیش رفته بودم محل کار همسرم پسر همکارشو دیدم ب شوهرم گفتم این بچه سندروم داون داره اخه ته چهره ش میخورد گفت نه خیلییییی هم سالم و باهوش کلاس دومه ولی چهره شو خدا اینجوری آفریده 

از رو ظاهر ک نمیشه گفت بعضیا فرم بینی‌شون کوتاه و صورتشون گرده

توکل کن ب خدا برو آزمایش بده ک استرس خودت تموم شه وگرنه بچه سالمه

سلام من چند وقت پیش رفته بودم محل کار همسرم پسر همکارشو دیدم ب شوهرم گفتم این بچه سندروم داون داره ا ...

پناه برخدا ،هیچ کاری ازدستم ساخته نیست خواهری