2777
2789
اسی از نظر خودت شبیه اطرافیان نیست،اهل کجایید؟

والا نمیدونم ،دیگه قدرت تشخیص ندارم از روزیکه اون پزشک این حرفو زده همه رو سندرمی میبینم ،من اهل کرمانشاهم 

والا نمیدونم ،دیگه قدرت تشخیص ندارم از روزیکه اون پزشک این حرفو زده همه رو سندرمی میبینم ،من اهل کرم ...

عزیزم تحقیق کردم همه ی سندرمی هاکف دستشون فقط یه خطه،کوچولوی توسالمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرم چشما و بيني خودت و همسرت يا عمه و عمو اين مدليه؟ كجايي هستيد اصالتا؟

والا این بچه پنجمیه وبقیه بچه هام کاملا سالمن وهیچگونه مریضی نداریم اصلا استان کرمانشاه 

یعنی میشه فقط قیافه اش سندرمی باشه ولی معلول ذهنی نباشه ؟

سندرمي ها متفاوتن 

يه سريا اموزش پذيرن يه سريا تربيت پذيرن يه سريا هر دو

با اموزش اكي ميشن نسبت به قبل خيلي توانمند شدن 

عجب صبري خدا دارد
بچه من ان تی زیاد بود مشکوک بود سلفری دادیم همون موقع چیزی نبود شاید اینم اصلا چیزیش نیس  ولی ...

عزیزم یادتونه ان تی چندبود برای من ۱.۹۷ توغربالگری گفتن مشکلی نیس ولی میترسم احساس میکنم زیاده

خداکنه نوع خفیفش باشه حداقل اگر هست 

اولا ان شالله سندرمي نيست 

اما اگر هم باشه چون سلامته خداروشكر( اگه مشكلات جسمي مثل قلبي ريوي تيروئيد ) داشت بستري ميشد، چون خداروشكر سلامته پس ميشه با اموزش كلي پيش ميره 

بازم ببر ازمايش پا رو ترسات بذار تا استرست كم شه

الهي خيرو خوشي باشه گلم

خبر ازمايشو بهم بده حتما ❤️

عجب صبري خدا دارد
خدالعنتشون کنه

یعنی خدا شاهده یه هفته فیکس توی خونه ما عزا بود داشتیم سکته میکردیم الانم کمی حالمون بهتره 

چکارکنیم راضایم به رضای خدا اصلا ناشکر نیستم 

فقط ازاینکه ناراحتم این همه ازمایشات وسونوگرافی وغربالگری آنومالی  وشبکه بهداشت وماما ومزشک متخصص نتونستن تشخیص بدن تا به موقه سطق میشد این بچه پنجمیه وناخواسته ما اصلا بچه نمیخواستیم بازم خداشکر حتما خواست خدا بوده 

والا نمیدونم ،دیگه قدرت تشخیص ندارم از روزیکه اون پزشک این حرفو زده همه رو سندرمی میبینم ،من اهل کرم ...

ای جانم همشهری منی ، کره خودتو ناراحت نکن انشاالله بچت سالمه سالمه 

اولا ان شالله سندرمي نيست  اما اگر هم باشه چون سلامته خداروشكر( اگه مشكلات جسمي مثل قلبي ريوي ...

مشکل قلبی نداره وتیروئیدم نداره وهیچگونه مشکل داخلی نداره خدارو شکر شیر خیلی خوب میخوره وخیلی خوبم میخوابه وبازیم میکنه شنوای سنجی بردم گفت گوش راستش جواب داده فقط گوش چپش خوب جواب نداده گفت بیارش واسه  ABR

یعنی خدا شاهده یه هفته فیکس توی خونه ما عزا بود داشتیم سکته میکردیم الانم کمی حالمون بهتره  چک ...

ناشكري نكن به هديه ي خدا

هرچي داده خوش داده خداروشكر 

عجب صبري خدا دارد