2777
2789

دوستان من پسرم ٥ سالشه. از وقتي مهد ثبت نام كردم دائم اين بچه مريض شد. از سرفه هاي وحشتناك شديد بگيرررر تا كيپ شدن و آبريزش بيني و اخيرا هم عفونت گوش پي در پي

كلي سرچ كردم و ديدم خيلي از بچه ها اينطور شدن. بعضي هاشون لوزه هم داشتن و بعضي ها نداشتن

تصميم گرفتم يه تاپيك بزنم كه هر مادري تجربه عفونت گوش بچش رو داره بياد اينجا و با هم در ارتباط باشيم و به هم راهنمايي و همفكري بديم

خود من اين مدت از شدت غصه بيماري و گوش درد پسرم افسردگي شديد گرفتم. دائم گريه ميكنم    حالم خيلي بده.  منو فقط مادري درك ميكنه كه شرايط مشابه داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براي عفونت گلوش داشت انتي بيوتيك ميخورد كه يهوو وسط درمان گوش درد شد😢😢

ببین به پسرت هفته ای سه بار حداقل عسل طبیعی بده. شربتاس تقویت سیستم ایمنی بده. هفته ای دوبار دمنوش زوفا و پون و پولک قاطی کن بده. بینیشو با اسپری سدیم کلراید بشور آب جوشیده بده. اینجوری مریض نمیشه.من این کارارو میکنم پسرم ۶ ماه بود مریض نمیشد این سری سر یه بی احتیاطی سرما خورد

ما نسل بدبختی هستیم.دستمان به مقصر اصلی نمیرسد،از همدیگر انتقام میگیرم.

من پسرم رو بعد از دوبار عفونت گوش و انتی بیوتیک خوردن، بردم پیش متخصص گوش خبره، پزشک با سابقه ای هستن. انتی بیوتیک ها تموم شده بود ولی هنوز بعضی وقتا میگفت درد داره، متخصص اطفال هم میبردم بعد انتی بیوتیک چک میکردن میگفتن گوشش اوکی هست. تا اینکه متخصص گوش چک کرد گفت ظاهرش اوکیه ولی باید نوار گوش بگیری. نوار گوش گرفتیم و مشخص شد یه گوش ۱۵درصد هنوز عفونت داره ،با اینکه ظاهرش تو معاینه اوکی بود. و گفت که ممکنه بعصی عفونتا با دارو درمان نشه ، دارو داد و گفت ۳هفته دیگه نوار گوش بگیرم ببرم .  ببینه رفع شده یا نه.

داروهاشم سفکسیم ۱۰۰، پردنیزولون، مونته لوکاست،فکسوفنادین و اسپری مومتازون بود. چون یه رگه هایی از الرژی و اسم خفیف هم داشت، فعلا داروها رو میخوره گرفتگی بینی و سرفش کاملا قطع شده، امیدوارم عفونت هم ریشه کن بشه.

حتما پیش پزشک با تجربه و خبره ببرین

براي عفونت گلوش داشت انتي بيوتيك ميخورد كه يهوو وسط درمان گوش درد شد😢😢

سلام منم مثل شما هستم دخترم اینقد مریض میشه یه صداهایی ازش درمیاد منم افسرده شدم غددلنفاویش هم متورم شده به دکتر بهم گفت لوزه داره ولی عکس ننوشت 

بهتون بگم از مهر تاالان ۱۱بار سرما خورده اونم شدید وقتی سرما میخوره لنفاش متورم میشه الان نزدیک دوبندانگشت شده 

صداش تغییر می‌کنه او گلویی حرف میزنخ. ازگوشش چیزی نمیگه یبار متخصص گوش گفت پرده گوشش هم ملتهب هست چیزی نمیگه گفتم نه دارو داد خورد دنبال متخصص گوش حلق بینی خوب هستم براش 

خیلی دکتر بردم نگران اون لنفای متورمش هستم 

خیلی از بچه ها امسال درگیر سرفه های شدید و خلط زیاد بودن ولی لنف متورم نداشتن 

ولی بچه ی من داغون شد آلرژی هم داره متاسفانه ک بدتر می‌کنه سرماشو

وخدایی که بشدت کافیست
من پسرم رو بعد از دوبار عفونت گوش و انتی بیوتیک خوردن، بردم پیش متخصص گوش خبره، پزشک با سابقه ای هست ...

پسره منم عفونت سه بار پشت هم کرده 

دکتر بهش اسپری مومتازون و قرص آلرژی و هربار عفونت قرص کورتن داده 

هربار ریشه کن میشه دوباره عفونت میکرد 

شنوایی سنجی قلهک هم بردم گفتن گوشاش عالیه 

التن بعد سه ماه دوباره مشکوکه به عفونت گوش ،هر راهی هم رفتیم 

تنها چیزی که باعث شد سه ماه عفونت نکنه این بود که بین بچه های مدرسه نرفت و خصوصی درس گرفت ،هفته پیش به اصرار خودم رفت بین بچه ها دوباره مریض شد😭 دکتر بهم گفت فعلا تنها راهش همینه

منم پسرمو دو هفتست نفرستادم پیش دبستان. متاسفانه مردم رعایت نمیکنن، تا تب بچشون قط میشه میفرستن مهد و مدرسه، باید یه هفته حداقل قرنطینه باشن، تب یا از ویروس یا باکتری، که تو هر دو مورد هم متاسفانه با ۲،۳ روز نرفتن از سرایتش کم نمیشه

سلام، منم دخترم 7 ماهشه گوش‌ش عفونت کرد ترشح داشت شبیه خلط بردم دکتر آموکسی کلاو داد دارم میدم دیروز خشک شده بود امروز باز داره چرک میده دکتر گفت پرده گوشش، سوراخ شده که عفونت داره میاد بیرون خیلی نگرانم تو این تعطیلات لعنتی متخصصم نیس ببرم فقط دارم آنتی بیوتیک میدم، یه گوششه بچه های شمام همینجوری بود ترشحاتشون؟شنوایی‌ اش آسیب میبینه آخه الان نی نیه نمیتونم متوجه بشم

هرکه در این بزم مقرب تر است،جام بلا بیشترش میدهن!
سلام، منم دخترم 7 ماهشه گوش‌ش عفونت کرد ترشح داشت شبیه خلط بردم دکتر آموکسی کلاو داد دارم میدم دیروز ...

دقیقا مثل پسرمن اونم هفت ماهشه دوماهه درگیر عفونت گوشم الانم ترشحات شیری مثل خلط داره نمیدونم چکار کنم

دقیقا مثل پسرمن اونم هفت ماهشه دوماهه درگیر عفونت گوشم الانم ترشحات شیری مثل خلط داره نمیدونم چکار ک ...

دکتر نبردی؟دوماه که خیلیه 🤕🤕

هرکه در این بزم مقرب تر است،جام بلا بیشترش میدهن!
دکتر نبردی؟دوماه که خیلیه 🤕🤕

تواین تودوماه مرتب دکار مییردم اما داروهای الکی داده بود که باعث شد عفونت زیاد بشه 

دیگه بردمش دکتر دیگه انتی بیوتیک قوی داد فعلا که ترشحاتش قطع شده

دختر شما گوشش خوب شد؟؟؟