2777
2789
عنوان

تاپيك جامع عفونت گوش كودكان و لوزه سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 5183 بازدید | 30 پست
تواین تودوماه مرتب دکار مییردم اما داروهای الکی داده بود که باعث شد عفونت زیاد بشه  دیگه بردمش ...

دختر منم قطع شده ترشحش یکی دو روز دیگه باید ببرم متخصص که ببینه باز، دومیه چه دارویی داد؟ آموکسی کلاو؟ 

هرکه در این بزم مقرب تر است،جام بلا بیشترش میدهن!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگید عفونت گوش بچتون چی شد؟

خوب شد عفونت گوشش ، ولی متاسفانه از بعد از کرونا پارسال دچار الرژی شده و مدام گرفتگی بینی و خلط پشت حلق داره، همین الرژی باعث عفونت گوش میشد، فعلا داره دارو حساسیت مصرف میکنه ، تموم شه ایشالا میبرم فوق تخصص الرژی ببینم چی میگه

سلام منم مثل شما هستم دخترم اینقد مریض میشه یه صداهایی ازش درمیاد منم افسرده شدم غددلنفاویش هم متورم ...

سلام اگه خروپف میکنه بچت ، توت فرنگی و اب هویج خوبه 

ببین اگه به بچت توت فرنگی و اب هویج ساخت بهش بده بخوره 

اول از کم شروع کن اگه هم نساخت بهش نده

سلام من بچه یکی از اقوام خیلی گوش درد میشد مامانش بیچاره شده بود بهتر پزشکان گوش و حلق بینی مشهد .... زمستون و تابستون اینقد انتی بیوتیک خورد... اخر یکی گفته بود بره هر گوش یک دو قطره عسل طبیعی بریزه  خداروشکر خوب شد فقط عسل واقعی نه شیره نبات