2777
2789
عنوان

شما هم شوهرتون تو خواب حرف میزنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1141 بازدید | 88 پست

تا دلت بخاد حرف میزنه و دعوا میکنه توخاب با مشتری ها بلند میشه راه میره میشینه درصورتی ک خوابه 

از همه کاراش فیلم میگیرم و صدا ضبط میکنم فرداش میزارم براش غش غش میخنده 😂😂😂الانم کنارم خابیده همش میگ پاشو کله پاچه بخوریم 🤣🤣

فیلمه واسه خودش😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤣🤣🤣واییی شوهر من شبایی که خیلی خسته باشه یه چیزای نامفهومی میگه اما نه زیاد 

آره شوهر منم همینه.از خستگی بیشتر ناله می‌کنه یا ناله‌های بلند.من یهو تو خواب برگام میریزه

حـٰالِ مـَـن خــوب است... امـّا تــو بٰاور نَکـن...
سعی کن ازش حرف بکشی  یکی از اشنایمون میگف ازش کلی حرف کشیدم تو خواب  منم گفتم شاید اشتب ...

نه بابا نمیشه 

چند باری که شوهر من حرف زد فکر کردم چیزی میخواد هی میگفتم چی میگی چی میخوای خواب خواب بود اصلا جوابمو نداد

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫
تا دلت بخاد حرف میزنه و دعوا میکنه توخاب با مشتری ها بلند میشه راه میشینه درصورتی ک خوابه  از ...

😂😂😂😂😂😂😂😍😍خوبه دیگه سرگرت گرم میشه😜😜

شیلا دختری زیبا،مهربون،توانا،پرانرژی،شاد،سختکوش  

شوهرم همش درحال پووووووف خسته شدم ازبس بلندنفس میکشه تا الان ۱۰باربیدارش کردم بابابچه بیدارمیشه درست بخاب بازدوباره انگاراین بنز واتوبوس هایی ترمزمیکنن هاااا چقدبدم میاد

آره شوهر منم همینه.از خستگی بیشتر ناله می‌کنه یا ناله‌های بلند.من یهو تو خواب برگام میریزه

آره طفلیا خیلی خسته میشن 

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫

ن اینجوری حرف نمیزنه نودم مثلا بیدارش کنم یا بخواد ب اون ور پهلو بخوابه یهو میگه 

چن تااا ماشین داری ماشین خارجیتو قرض بده فردا ی دوری بزنیم باهاش

یا میگه ب ت چ ک طلا گرمی چنده

الانم شام نخورد خوابید گفت سیام نیم ساعت پیش بیدارش کردم گفتم گشنه نیستی 

میگفت مردک احمقو گرفتن بردن پیش ی قاضی دیگه 

اخ دیشب بازداشت بوده بخاطر اینکه طلای دزدی خریده بوده نمیدونسته 

الان باید مفت مفت هفتاد گرم طلا بدیم ت فکر اونه

مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ‌ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا ‌سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐
شوهرم همش درحال پووووووف خسته شدم ازبس بلندنفس میکشه تا الان ۱۰باربیدارش کردم بابابچه بیدارمیشه درست ...

😂😂😂 وای سردرد نمیشی🤣🤣

شیلا دختری زیبا،مهربون،توانا،پرانرژی،شاد،سختکوش  
شوهرم همش درحال پووووووف خسته شدم ازبس بلندنفس میکشه تا الان ۱۰باربیدارش کردم بابابچه بیدارمیشه درست ...

وای شوهر منم روزایی که خیلی خسته س تو خواب صدا موتور ابی میده😆

این خیلی خوب بود ورژن پیشرفته س

اره یبار تو خاب با مشتری دعواش شد یه مشت زد تو صورته من منم خوااااب یه دفه پریدم انقد زدمش صب بیدار شد دیدیم صورته جفتمون کبوده 😑😂

بدبخت معذرت خاهی میکرد میگف بخدا فک کردم مشتری فلان شده پول نمیدع عصابمو خورد کرده بود 😂😂😂