2777
2789
عنوان

دوستانی ک حقوق خوندن

8504 بازدید | 70 پست

برای اینکه ازمون وکالت همون سال اول قبول بشیم چه توصیه هایی دارین؟

چیزهایی که اگر کسی ترم های اول حقوق بهتون میگفت و اطلاعات میداد الان به جایگاه بهتری رسیده بودین 

چه درس هایی رو به‌جز مدنی بیشتر بخونم و مهم تر هستن از میون ۱۴۰ واحد درس

چجوری باشه سبک درس خوندم 

وارد ترم ۴ شدم و هنوزم نمیدونم چی به چیه 

چون از مامایی اومدم حقوق و هیچ اطلاعاتی از سبک مطالعه در این رشته ندارم 

یک بار به دلیل همین ندونستن اینکه چه درسایی رو باید بیشتر بخونم و ترفند ها رو ندونستن شکست خوردم و نشد ک پزشکی قبول شم با وجود اینکه تلاش زیادی کردم 

تلاش بدون آگاهی یعنی در جا زدن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش یکم زودتر میپرسیدی  مدنی سه و شش فوقالعاده مهمه.  قبول شدنت هم بستگی داره ب ای ...

قبلا هم پرسیدم ولی اغلب پاسخ کلی گرفتم یا کسی متوجه منظورم نشده 

مدنی سه رو این ترم پاس کردم 

مثلا نمیدونم چ دروسی مهمه خوندنش چه کتابهایی و نحوه خوندن برای ازمون

ببخشید کدوم دانشگاه هستید این مهمه چون اگر علمی کاربردی باشه و پیام نور و ...باید تلاشتون رو مضاعف کنید

روزی ۱۰  تا  ماده ق  بخون

کتاب بخون

و این که برای  ازمون وکالت ضریب هر درس مشخصه تو گوگل سرچ کن میاد  رو اونای که ضریب بالاتر دارن بیشتر تمرکز کن 

قبلا هم پرسیدم ولی اغلب پاسخ کلی گرفتم یا کسی متوجه منظورم نشده  مدنی سه رو این ترم پاس کردم&n ...

خب چون مدنی س تازه پاس کردی ذهنت آمادگی داره 

تا کلاسهای بعدیت جدی شروع بشه کتاب کاتوزیان قسمت مدنی سه ک فوق العاده مهمه بخون. 

مدنی سه پایه ی کل مدنی هست. 

ببخشید کدوم دانشگاه هستید این مهمه چون اگر علمی کاربردی باشه و پیام نور و ...باید تلاشتون رو مضاعف&n ...

من چون انصرافی مامایی هستم و دیپلم تجربی دارم اگر میخواستم حقوق دولتی بخونم باید کنکور انسانی میدادم که طبیعتا ترجیح دادم اینکار رو نکنم 

الان دانشگاه ازاد یک شهر خوب هستم خانوم وکیل 

ببخشید کدوم دانشگاه هستید این مهمه چون اگر علمی کاربردی باشه و پیام نور و ...باید تلاشتون رو مضاعف&n ...

ن عزیزم همه چی بستگی ب علاقه داره 

من خودم تو دوران تحصیل چندتا چندتا کتاب میخوندم و همیشه جلوتر از بقیه بودم. استادها از دستم عاصی بودن 

خب چون مدنی س تازه پاس کردی ذهنت آمادگی داره  تا کلاسهای بعدیت جدی شروع بشه کتاب کاتوزیان ق ...

چشم حتما 

فقط مدنی س تدریسش با کتاب دکتر حسین صفایی بود نحوه خوندنم در حد خوندن بخش های مهم اون کتاب 

من چون انصرافی مامایی هستم و دیپلم تجربی دارم اگر میخواستم حقوق دولتی بخونم باید کنکور انسانی میدادم ...

خوب عزیزم ازاد هم خوبه  

کتاب مقدمه علم حقوق دکتر کاتوزیان پیشنهاد میکنم

یه کتابم هست مربوط به ق ا.د .م میشه کتاب خوبیه اسمش یادم نیست 

نگاه کنم بگم بهت

مبحث ید و تصرفات  اصل ازادی قرارداد ها و نکاح و اقسام انحلال نکاح

جز مباحث پایه و کیلیدی هستن