2777
2789
عنوان

دوستانی ک حقوق خوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 8542 بازدید | 70 پست
من آزمون مرکز وکلا قبول شدم و متاسفانه کانون تهران رو با حدود ۸۰۰ امتیاز افتادم یکم مصاحبه دارم داشت ...

در تقدیر من بوده بر خوردن تون با این تاپیک 

باهوش و پر تلاش هستید و قطعا موفق 

دعا میکنم همه چیز به خوبی پیش بره براتون 

اگر مایل بودید سن تون رو بدونم 

در خواست دوستی میدم اصراری نیست بپذیرید اما خوشحال میشمم از آشنایی بیشتر باهاتون اگر پذیرفتید شماره تماسم رو اونجا قرار میدم گاهی مزاحم تون شم اگر سوالی پیش اومد 

کتاب رو دیدم حجم زیادی داشت و راستش خیلی متوجه نمیشدم  الان به تازگی وارد ترم ۴ شدم و تا اینجا ...

من خودم اون کتاب رو الانم که قبول شدم نخوندم ان شاءالله مصاحبه تموم بشه مطالعه میکنم چون الان نیازی نیست به منابع مادر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در تقدیر من بوده بر خوردن تون با این تاپیک  باهوش و پر تلاش هستید و قطعا موفق  دعا میکنم ...

لطف دارین بهم ممنونم عزیزم خیلی خوشحال میشم بتونم بهتون کمک کنم اتفاقا من میخواستم بهتون پیشنهاد بدم که شمارمو در اختیارتون بزارم مکالمه داشته باشیم بهتره چون من کم میام در فضای مجازی بازم کمکی ازم بربیاد خوشحال میشم انجام بدم

لطف دارین بهم ممنونم عزیزم خیلی خوشحال میشم بتونم بهتون کمک کنم اتفاقا من میخواستم بهتون پیشنهاد بدم ...

مرسی دلوین جان مهربان

بهتون درخواست دوستی دادم 

بپذیرید اونجا شمارم رو میذارم 

افتخار هست برام اشنایی با دوستان حقوقی 

مقدمه علم حقوق دوست عزیز اصلا کتاب آزمونی نیست فقط برای اطلاعات خودتون اینو گفتم و اینکه مبحث نکاح و ...

بله عزیزم میدونم ولی به من در یادگیری خیلی از مباحث کمک کرد چون از نظر من کتاب خوبی بود 

معرفی کردم 

به عقیده بنده  وقتی  درک درستی از اصول اولیه داشته باشی   خیلی بهتر مباحث یادمیگیری🙏🏻

من خودم اون کتاب رو الانم که قبول شدم نخوندم ان شاءالله مصاحبه تموم بشه مطالعه میکنم چون الان نیازی ...

عزیزم اگر من رو هم راهنمایی کنید در چند مورد ممنون میشم

میشه درخواست دوستی بدم ایرادی نداره؟؟