2777
2789
عنوان

بیاید براتون از یه خانومی ک گدایی میکرد بگم🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 1630 بازدید | 38 پست
یکی لایک کنع  بعدا بیام بخونم مرسی از اون یکی.

امضات بی نهایت لایک داره👏👏👏

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

گدا ها فقیر نیستن یک 

دو چقدر بی اعصاب 

ی گدایی توی شهرمون جایی میشست گدایی میکردو به ده میلیون نفروخت 

ی زن دیگه هروز با هواپیما از اصفهان با هواپیما میومد تهران گدایی میکرد با هواپیما برمیگشته پلیسا مشکوک شدن دیدن بعلههههههه گدای پولدار بوده طرف

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه خانمی بود سرو وضعش بدم نبود ما وایساده بودیم یه چیز بخریم اومد به فروشنده یه همچین چیزی گفت: سلام یه پولی داری کمک کنی؟

فروشنده هم ۱۰ تومن داد گفت ببخشید کمه

بعد رفت سراغ مغازه های بعدی

خیلی شیک و باکلاس درحواست پول میکرد😬

اره اینا خیلی پرو ان ندی هم نفرین میکنن😑😑😑😑😑

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

چندوقت پیش یه خبر خوندم که ظاهرا پلیس به یه مسافر خانم که هر روز از اصفهان با پرواز میومده تهران و برمی گشته مشکوک میشه. اولش فکر می کنن دکتری مهندسی خلبانی چیزی هست و مثلا برا کارش میره برمی گرده. بعد تحقیق متوجه میشن گدا هست. و کاشف به عمل میاد که روزانه فکر کنم صدمیلیون درآمد داشته از این راه

برامنم پیش اومده😐

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

یه بار هم یه بنده خدایی اومد در خونه ما گفت برو صندوق صدقه رو بیار خودم بلدم بازش کنم ولی تیپش به فقرا نمیخورد من ندادم صدقات اونم رفت 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

حالا بذار من تعریف کنم

یه سری گدا اومد در خونمون گفت لباس برا بچم شش ماهشه داری؟

گفتم بذار تو لباسای پسرم بگردم از قضا یه لباس از کوچیکیش پیدا کردم اصلااااا تن نزده بود نو 

همونو بردم براش بهش گفتم بیا نو هم هست 

نگاش کرد گفت من مطمئن باشم دیگه که نوعه😐😂

خواستم بگم مگه اومدی مغازه زنه حسابی ور دار ببر تا نگرفتم ازت

ای وای بر این صبر بی صدای ما…

یک اقایی جای خونمون میومد گدایی 

بعد یک‌دفعه جای مدرسه ام دیدم از ماشین شاسی بلندش پیاده شد لباس هاش رو عوض کرد رفت گدایی😐با دیدن این صحنه من دیگه اون ادم سابق نشدم

به جز قوم شوهر     🥴      که ویرانگرند            بنی ادم اعضای یکدیگرند😁.                                                                                                                                              👇🏻👇🏻                                                                               بعضی هارو ببخش بره….حوصله داری سرپل صراط ببینیشون باز؟! ✅