2777
2789
عنوان

بیاید براتون از یه خانومی ک گدایی میکرد بگم🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 1630 بازدید | 38 پست
🤣🤣🤣🤣🤣🤣خیلی گنگشون بالاس به والله

خیلی اینقدرهم قشنگ آرایش میکنه😂

ابروهاشو میکرو کرده جوری که دلم میخواد ازش بپرسم کجا رفتی برا میکرو؟😂😂😂😂😂😂

ای وای بر این صبر بی صدای ما…

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه به خدا به شوهرم گفتم گفت اون لاکچری تشریف داره میگفتی حاج خانوم بیا تو بیا تووووو خجالت نکش بفرما ...

😂😂😂🤣🤣🤣🤣والاااا

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

حالا من از همه بهتره خاطرم اسی برو کنار زخمی میشی

دانشجو بودم میرفتم تهران تو ترمینال بودم یه اقایی اوند یه کارتن نوشته بود تو دستش بود من اسم دارم و پشکل دارم و اینا میگشتو گدایی میکرد منم صد تومن بهش دادم تو شهرستان صد تومن خوب بود به گدا میدادی منتتم میکشید اقا من به حساب شهرستان پولو دادمو 😂😂😂 نامرد یه نگاه به من کرد یه نگاه به پول جلو اونهمه ادم که داشتن نگامون میکردن پولو هزار تیکه کرد ریخت کف ترمینال من نمیدونستم از خجالت کجا فرار کنم 

لی ادب اون باید خجالت میکشید نه من😐😐😐😁😂😂

یادم نبود خرجای نهران و تورم تهرتم بیشترهط😣🤔

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
خوبه عمه ات و فوش نداد😂

خیلی عجیب بود اصلا خواستم پول دیگ هم بدم نمیخواست فقط صندوق صدقات میخواست حتی  لاک هم داشت شبیه گدا ها نبود 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
خیلی عجیب بود اصلا خواستم پول دیگ هم بدم نمیخواست فقط صندوق صدقات میخواست حتی  لاک هم داشت شبیه ...

میدونی چیه ادب هم خوب چیزیه خوب من پول همراهم نبود ولی خوب مادرشوهرم دلش نیومد داد حداقل به حرمت این که بدو بود اومدم سمتت دست رد به سینه ات نزدیم میگفتی کمه ولی شکر نه اینک پرت کنی بگی ببر بده به عمه ات🤣🤣🤣