2821
2789
عنوان

بی شرف یعنی...

715 بازدید | 42 پست

برادرمن که که بابت دوتا پاره آجر بی ارزش میخواد مادرشو،خانوادشو بکشه دادگاه(که هنوز کفن باباشم خشک نشده)وخواستار سهم ارثش بشه!

بی شرف یعنی..؟

شما بگید

همونی که گفتی

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

پول لازمه یعنی ؟

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برادر منم این کارو کرد غصه نخور این روزا میگذره قشنگم 

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲

بیشرف یعنی عموی بی غیرت که وقتی داداش کوچیکش تو سن ۳۵ سالگی مرد ارث ۴ تا بچه یتیمشو بالا کشید هیچوقت نمیخشم

صلوات خاصه امام زمان (عج):  اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً

کسی الگی‌این کارا رو‌نمیکنه

شاید شما هم‌اذیت خودش و زن و بچه میدید

ی‌حقیم ب اون بدید شاید نیازمنده...

از کارای خودتونم بگو‌همش ننداز سر داداشت

در زندگی آموختم که با انسان وقیح و بی حیا *بحث*نکنم، چون اون چیزی برای از دست دادن ندارد و فقط روح مرا تباه میکنید 😀😏

به نظرم بی شرف اونه که داره پول شویی می‌کنه بیشتر کارتخوان هایی که دست گداهاست پول شویه به نظرم بی شرف اونه که فقط و فقط میجنگه برای پول قدرت بازم به نظرم بی شرف اونیه که زیر دستشو نمی‌بینه 

باردارنیستم میخام انرژی های مثبت رو جذب کنم ان شالله تاعید من دوقلو باردارم شد ولی بدتر شد ازدستش دادم
پول لازمه یعنی ؟

نه.فقط برای خالی کردن حرصش.اگه پول لازم بود و واقعا قصدش گرفتن سهم بود اول با زبون خودش میگفت یا کسیو میفرستاد.اگه ندادن بهش بعد اینجوری میکرد...لعنت ب ادم بدذات...لعنت ب آدم خونه خراب کن...لعنت ب زن پستش

اره اون سرشم هست بی شرف یعنی مادر شوهر من که که یه واحد خودش زندگی میکنه یه واحد خالیه یه واحدم داده اجاذه وهمراه مغازه ماهی ۳۰ میزنه به جیب اونوقت پسرش تو یه اتاقک نگهبانی ۱۶ متی زندگی میکنه با دوتا بچه

الانم صاحب ویلا با مهموناش بیرون مست کردن من دارم از ترس میلرزم

وزن قبلی ۱۱۵  😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول  ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵

کسی که بخاطر پول هرکاری میکنه 

کسی که دروغ میگه 

کسی که خیانت میکنه 

کسی که دل میشکونه 

کسی که تبعیض قائل میشه

کسی که نژاد پرستی میکنه 

کسی که مسخره میکنه 

کسی که غرور بقیه رو له میکنه 

کسی که حق خوری میکنه

و....

تو هم دلیل بیقراری منی ،هم آروم و قرارمی :) 🥲🍭قربان بودنت بروم 🙂🫂 من سرما زده را گرم در آغوش بگیر ب هوای بغلت بود ک سرما خوردم ☻ از قشنگ ترین دیالوگا = مایکی : مهم نیست چقدر از هم دور باشیم ما هیچ وقت از هم جدا نمیشیم♡میدوریا:ارزو ها میتونن واقعی بشن ♡کانکی : ب هیچکس اعتماد نکن شیطان هم یه زمانی فرشته بود ♡ جیرایا:هر جا کسی به تو فکر میکنه اونجا خونه ی تو هستش ♡ایتاچی: مواقعی وجود داره ک مردم باید انتخابای دردناک انجام بدن ♡🤍 انگیزشی ترین جمله : _چرا تو ؟؟ _چرا تو اما واتسون؟؟؟ +چون ارزشش رو دارم 😌 افتخار میکنم که یک دخترم ✌️😎اگه هدفت تو رو از مردم جدا میکنه پس تنها بمون 🚶‍♀️( امضای خودمه دوست دارم چرت و پرت بنویسم 😂😔)