2821
2789
عنوان

بی شرف یعنی...

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 42 پست

بی شرف پسری ک با احساسات دختر بازی میکند و بعدم تنهاش میزارد یا مردی ک خانواده و دوستاش ترجیح میده به زندگی خودش البته منظورم این نیست مرده به خانوادش بی احترامی کند یا کسی ک به بچه کوچیک هم رحم ندارد چه مادر چه پدر چه خواهر چه بردار یا کسی دیگه باشد ولی اونکه شما گفتید بی شرف نیست شاید بتونم بگم مردی هستش که احترام سرش نمیشد البته اگه مادرشون اذیتت کرده باشد بخاطر ارث شاید واقعا نیاز دارد واسه زندگی خودش نمیشد بهش گفت بی شرف، بی شرف واژه خیلی سنگین و فحش خیلی نامناسبی عزیزم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چجوری تو اون وضع دوتا آوردی؟ فقط بگو چجوری؟؟

عزیزم کاش این حرفارو نمیزدی هرکس اختیار زندگیشو داره درسته شرایط سختیه ولی خب این سرزنش کردنم هم درست نیست خداداده باور کن چرا منی که ماهانه میلیون میلیون خرج دکتر میکنم نمیده 

باردارنیستم میخام انرژی های مثبت رو جذب کنم ان شالله تاعید من دوقلو باردارم شد ولی بدتر شد ازدستش دادم
[QUOTE=274856267]بیشرف یعنی عموی بی غیرت که وقتی داداش کوچیکش تو سن ۳۵ سالگی مرد ارث ۴ تا بچه یتیمشو ...

خدا ازش نگزره اینو از ته دل میگم 

صلوات خاصه امام زمان (عج):  اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً
کسی الگی‌این کارا رو‌نمیکنه شاید شما هم‌اذیت خودش و زن و بچه میدید ی‌حقیم ب اون بدید شاید نیازمنده ...

منکه ندیدم پدرومادرو حتی خواهرام و داداشام کوچیکترین بدی درحق خودشو زنو بچش کنن...میدونی چیه از محبت زیاد رودل کردن.چ شبایی ک مادر من بیدار موند تا نوشو نگه داشت.چ روزایی ک مثل سلف سرویس ب بهشون خدمات میداد...حیف ...حیف از آدم بد ذات

عزیزم کاش این حرفارو نمیزدی هرکس اختیار زندگیشو داره درسته شرایط سختیه ولی خب این سرزنش کردنم هم درس ...

چون حسرت بچه داری این حرفارو میزنی وگرنه همه میدونن تو اون شرایط جای اضافه کردن یکی دیگه نیست چ برسه دوتا

اره اون سرشم هست بی شرف یعنی مادر شوهر من که که یه واحد خودش زندگی میکنه یه واحد خالیه یه واحدم داده ...

عزیزم نترس شوهرت پیشت نیست در خونه را قفل کن خودتو سرگرم کن از مادرشوهرتم توقع نداشته باشد از هیچ کس توقع نداشته باشد بهش فکر نکن بعضیا حتی به بچه هاشونم کمک نمیکنند بعضیا هم حتی به غریبه ها کمک میکنند دیگه همینه دنیا باید بی توقع باشی ک ناراحت نشید 

[QUOTE=274857393]عزیزم پوللل چیز کثفیه مگه نه؟پول ابرو می‌بره شرف می‌بره هرچیزی که فکرکنی زلزله ترکیه رو به نظرم خیلی ...[/QUOTEخوندم یکی از ادمای همونجا.گفته بود بخاطر اینکه اجاره خونم روبالابرده بود صاحب خونه بیرونم کرد..چن شب بعدش زلزله خونشو باخاک یکسان کرد..حالامن تو چادرزندگی میکنم اونم تو چادر!!!!

عزیزم نترس شوهرت پیشت نیست در خونه را قفل کن خودتو سرگرم کن از مادرشوهرتم توقع نداشته باشد از هیچ کس ...

خدا رو شکر شوهرم خونس  ولی در کل اره از هیچ کس هیچ نوقعی نیس

وزن قبلی ۱۱۵  😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول  ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵