اره اون سرشم هست بی شرف یعنی مادر شوهر من که که یه واحد خودش زندگی میکنه یه واحد خالیه یه واحدم داده ...
زنگ بزن ۱۱۰
خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
نه.فقط برای خالی کردن حرصش.اگه پول لازم بود و واقعا قصدش گرفتن سهم بود اول با زبون خودش میگفت یا کسی ...
زمین گرده
خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم
به نظرم بی شرف اونه که داره پول شویی میکنه بیشتر کارتخوان هایی که دست گداهاست پول شویه به نظرم بی ش ...
مننمیفهمم.وقتی آدم از دو دقیقه بعدش هم خبر نداره..وقتی با چشم میبینه چ راحت ادمی تو یه چشم ب هم زدن میمیره..چرا براش درس عبرت نمیشه ؟چرا انقدر خوی وحشی گری داره
و بیشرف تر از همه ی اینا کسیه که امیدی رو نا امید میکنه 😢
هیچوقت نمیبخشمش
تو هم دلیل بیقراری منی ،هم آروم و قرارمی :) 🥲🍭قربان بودنت بروم 🙂🫂 من سرما زده را گرم در آغوش بگیر ب هوای بغلت بود ک سرما خوردم ☻ از قشنگ ترین دیالوگا = مایکی : مهم نیست چقدر از هم دور باشیم ما هیچ وقت از هم جدا نمیشیم♡میدوریا:ارزو ها میتونن واقعی بشن ♡کانکی : ب هیچکس اعتماد نکن شیطان هم یه زمانی فرشته بود ♡ جیرایا:هر جا کسی به تو فکر میکنه اونجا خونه ی تو هستش ♡ایتاچی: مواقعی وجود داره ک مردم باید انتخابای دردناک انجام بدن ♡🤍 انگیزشی ترین جمله : _چرا تو ؟؟ _چرا تو اما واتسون؟؟؟ +چون ارزشش رو دارم 😌 افتخار میکنم که یک دخترم ✌️😎اگه هدفت تو رو از مردم جدا میکنه پس تنها بمون 🚶♀️( امضای خودمه دوست دارم چرت و پرت بنویسم 😂😔)
برای خودمون بد میشه کله گنده س فردا خودمون ازاینجا میندازن بیرون
ناشناس زنگ بزن خودتو معرفی نکن
مننمیفهمم.وقتی آدم از دو دقیقه بعدش هم خبر نداره..وقتی با چشم میبینه چ راحت ادمی تو یه چشم ب هم زد ...
عزیزم پوللل چیز کثفیه مگه نه؟پول ابرو میبره شرف میبره هرچیزی که فکرکنی زلزله ترکیه رو به نظرم خیلیارو باید بیدار کرده باشه طرف کنار خونه چندین میلیونش توی چادره یا کنار بنز چندین میلیونیش جنازش
باردارنیستم میخام انرژی های مثبت رو جذب کنم ان شالله تاعید من دوقلو باردارم شد ولی بدتر شد ازدستش دادم