2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خیلی سعی میکنم یه مدت خوبم بعدش انگار کم میارم ودوباره ای چرخه هی تکرار میشه ....

همین دیگه چون کم طاقتی کم صبری زود وا میدی

به قول بابام میگه باید پارو زد، نباید وا داد.

وا تده الان اون بچه تو رو افسرده و بی رمق نبینه بذار براش الگو باشی قوی و محکم تحت هر شرایطی

بخدا باورت نمیشه همین الانش که دارم باهات حرف میزنم افسرده ترینم ولی دلم میخواد دل یکی رو شاد کنم چون این دوران رو گذروندم

من با اطرافیانمم همینم چند روز پیش به مادرم میگفتم من یه افسرده شادم😂

میشینم ساعتها با بابام حرف میزنم که فازشو عوض کنم یا دوستم خواهرم مادرم فرقی نداره

پس کم نیار عشقم اینم میگذره

همین دیگه چون کم طاقتی کم صبری زود وا میدیبه قول بابام میگه باید پارو زد، نباید وا داد.وا تده الان ا ...

فدات شم عزیزم خدا انشالله برات بهترینارو رقم بزنه خیلی حرفات تاثیر گذار بود راست میگی الانم میخوام با فکر گذشته الانمم خراب کنم بعدها بشینم غصه بخورم که روزامو خراب کردم دقیقا نبایدبزارم شکستمو ببینن وبه آرزوشون برسن

چرا با خانوادش قطع رابطع نمیکنی؟

اگه به من بود از همون اول قطع رابطه میکردم شوهرم نمیکنه ....میگم خودت تنها برو اونم نمیکنه جنگ ودعوا راه میندازه که شمام باید بیاین منم نرم دخترمو برمیداره میبره اصلا خودشم دخترمم ازشون خوشش نمیاد چون رفتارم بلد نیستن که همش دعوا میکنن خدا کنه سرعقل بیاد بزارتشون کنار همون سالی یه بارم بره بازم زیاده

فدات شم عزیزم خدا انشالله برات بهترینارو رقم بزنه خیلی حرفات تاثیر گذار بود راست میگی الانم میخوام ب ...

خدانکنه عزیزدلم توام بهترینها سهم دل مهربونت بشه.

افرین از الان استارتشو بزن ببین چجوری نتیجشو میبینی

ولی در حد حرف نباشه ها واقعا عمل کن بهش

به قول مامانم میگه ادرس نقطه ضعفاتو به کسی نده

اگه به من بود از همون اول قطع رابطه میکردم شوهرم نمیکنه ....میگم خودت تنها برو اونم نمیکنه جنگ ودعوا ...

منکه کامل قطع رابطه کردم برا شوهرمم خیلی سخت بود همه جنگ و جهادمونم سر همینا بود که چرا من باید بدون زنم برم و اشتباهات اونارو نمیدید ولی موفق شدم سختم بودا خییییلی سخت و به قیمت از بین رفتن سلامتیم تموم شد اما همینکه علفهای هرز از زندگیم کنده شدم خوشحالم.

بهش گفتم تو برو من نمیام اما حق ندارن تو خونم پاشونو بذارن. دیگه عادت کرده میره خیلی به ندرت و کم یه سر میزنه و میاد

خدانکنه عزیزدلم توام بهترینها سهم دل مهربونت بشه.افرین از الان استارتشو بزن ببین چجوری نتیجشو میبینی ...

قربونت عزیزم انشالله دعام کن بتونم قوی بمونم ....واقعا قربون دهن مامانت اینو من خودم تجربه کردم هرچی نقطه ضعف داشتم شوهرم میدونه باهمونا حرصم میده من فک میکردم خوب شریک زندگیمه از چیزی بدم میاد یا اذیتم میکنه بهش میگم که تکرار نکنه وزندگیمون بهترشه برعکس شد...همونا رو توذهنش نگه داشت برای اذیت کردنicon دقیقا حتی آدم به بچه خودشم نباید بگه

منکه کامل قطع رابطه کردم برا شوهرمم خیلی سخت بود همه جنگ و جهادمونم سر همینا بود که چرا من باید بدون ...

کاش منم بتونم قطع رابطه کنم کلا دلیل همه بدبختیای زندگیمون همه زمین خوردنامون حتی پیشرفت نکردنامون همینا هستن وشوهرم نمیخواد بفهمه خودشو زده به کوچه علی چپ ...ازهمون اول تو سرش خوندن که حرف زنتو گوش نده اینم مونده تو گوشش....منم دخترم یکم بزرگ شه باهاش نره راحت میشم خودمم نمیرم خودش هرچقد میخواد بره ببینتشون

قربونت عزیزم انشالله دعام کن بتونم قوی بمونم ....واقعا قربون دهن مامانت اینو من خودم تجربه کردم هرچی ...

همیشه دعاگوت هستم گلم.

حتما که قوی میمونی شک نکن

قربون خودت عزیزم❣

اره واقعا هر چی ضعفای ادمو ندونن کمتر دستشون به ادم میرسه. یه روزی میفهمه که دیگه دیره و تو باج به کسی نمیدی