2777
2789
عنوان

یعنی نامزدم برمیگرده

224 بازدید | 21 پست

سلام ۷ ماه عقدم پدرمادرنامزدم گفتن بهش که اگه دوباره بامن اشتی کنه خونه راهش نمیدن نامزدم هم بهم گفت دوستم نداره ونمیخوادبامن زندگی کنه میگم نکنه بخاطراونا اینطوری رفتارکردمن الان امید داشته باشم که برمیگرده اخه نباید که بخاطرپدرمادرش قیدزنش روبزنه من وقتی عقدکردیم خانوادم مخالف بودن بخاطراون قیدهمرو زدم ولی الان اون اینکاروبامن کردچرا😔😔😔 چقدرمنتظرش باشم من اگه زنگ بزنم بهش اون جواب نمیده بنظرتون خودش زنگ میزنه بهم 😔😔😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتی بخاطر خانواده اش هم گفته باشه اصلا بهش برنگرد تو هم جزو خانواده اش محسوب میشی اگه انقدر رک بهت گفته نمیخوادت تو هم اونو پس بزن  وقتی الان اینطور سنگ خانوادشو به سینه میزنه وای ب وقتی زیر یه سقف بری

خودش برمیگرده بنظرت

دوستت داشته باشه بله .

ولی اگه مدام قهر میکنه و تابع تصمیمات خانوادش باشه پیرت میکنه

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
یعنی به حرف اونا میکنه ودیگه برنمیگرده من همینجوری بلاتکلیف موندم😔😔 دوستش دارم آخه

اسی این اگه برگرده بازم بخاطر یکی دیگه چیزی دیگه کنارت می‌زاره.حالل که رفته بزار بره

حتی بخاطر خانواده اش هم گفته باشه اصلا بهش برنگرد تو هم جزو خانواده اش محسوب میشی اگه انقدر رک بهت گ ...

اخه یه مشکلاتی بود بین منو خانوادش بعد اون همیشه طرف خانوادش رومیگرفت الانم که اونا بهش اینجوری گفتن اون اصلا یه ادم دیگه شده میگه دوست ندارم