2777
2789
بعضیا عادت بلاک کردن ندارن فقط شماره رو پاک میکنن  بعضیام چون قصد تموم کردن ندارن بلاک نمیکنن

خب دقیقا دارم همینو میگم اگه کامل خونده باشی حرفامو گفتم ک آدمیه که همیشه دعوا میکردیم یا کات میکردیم بلاک میکرد آدمی نبود که بلاک نکنه

واسه همین الان سواله برام

خب دقیقا دارم همینو میگم اگه کامل خونده باشی حرفامو گفتم ک آدمیه که همیشه دعوا میکردیم یا کات میکردی ...

شاید نمیخواد برا همیشه تمومش کنه توم بلاکش نکن همینجوری ولش کن اگه خودش اول پیام داد ادامه بده رابطت رو اگه نداد بزن بلاکش کن میخواد اذیتت کنه ی هفته صبر کن

تو…قلب منی💍❤️‍🔥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه سر اینکه آدم قبلیه زندگیم پیام داد و من از رو صداقت بهش گفتم تموم کرد منم فهمیدم صداقت همیشه خوب ...

دختر 

آخه چرا گفتی ؟ این براش مثل سم میمونه مگه نشنیدی میگن حتی خواستگاراتونم به شوهرهاتون لو ندین  

دروغ اصلا خوب نیست ولی بعضی وقتها لازمه 

کاش خودتو جایه اون میزاشتی اگه میگفت پیام داده عشق قبلیم عکس العملتو در نظر میگرفتی اونم مثل خودت میدیدی  فک نکردی اگه اون همچین چیزی رو بهت میگفت تو هم دیگه بهش اعتماد نمیکردی عزیزم 

دختر  آخه چرا گفتی ؟ این براش مثل سم میمونه مگه نشنیدی میگن حتی خواستگاراتونم به شوهرهاتون لو ...

نه واقعا خودمو جاش گذاشتم واقعا اینکار و نمی‌کردم که تموم کنم شاید عصبانی میشدم ولی نه اینکه همه چی و خراب کنم

نه واقعا خودمو جاش گذاشتم واقعا اینکار و نمی‌کردم که تموم کنم شاید عصبانی میشدم ولی نه اینکه همه چی ...

الان تو جایگاهی هستی که همه بهت میگن که خوب درکت میکنم اما تو میدونی که خوب درکت نمیکنن
حس بیچارگی ، دلشکستگی حتی عصبانیت جواب هایی که نمیتونی پیداشون کنی
همه اینها تو رو اذیت میکنه میدونم و متاسفانه این یه مدت همینطور پیش خواهد رفت
این مدت چقده ؟ نمیدونم برا هر کسی متفاوته
اما میدونم که یه جایی تموم میشه یعنی الان این دردو می کشی یو مجبوری این راهو بری اما آخر این راه یه خوشبختی بزرگ در انتظارته حتی با وجود این همه دردی که کشیدی خودتو خیلی خوش شانس بدونی
شاید بگی من اینجوری فک نمیکنم
آره باورش سخته اما زندگی فرصت های زیادی سر راهت قرار میده ممکنه الان ناراحت باشی اما ناامید نباش