2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین همیشه عصبانی بودیم یا کات میکردیم بلاک میکرد خر نیستم وقتی بدونم یه جور دیگس بگم بلاک کن الان ب ...

بیخیال... با تعریف رابطه سمی اشناییت داری.... این چیزی هم که تو داخلش گیر کردی بهش میگن یه زکرابطه سمی... رابطه سمی هم در بهترین حالت فقط ضرری بهت نمیرسونه... ولی تو الان داری سر وقتت و ارامشت بخاطر ادمی که عملا ارزشش نداره ضرر میکنی.... نه بهش پیام بده نه چیزی... فقط قبول کن که این رابطه تموم شده.... به خدتم حق بده که نیاز داشته باشی مدتی از روی دلتنگی به پروفایلش سر بزنی... دوباره چتاتون بخونی.... شاید تا 6 7 ماه زمان ببره بتونی کامل فراموشش کنی... سخته ولی یبار وایه همیشه خدت خلاص کن

BOO_
فکرت بچگونس پاک کن خطتو عوض کن تمام 

شمارم کشک نیست که عوض کنم کل خانواده و فامیل و دوست این شماررو دارن الکی سر خود برم عوض کنم نمیگن چرا اینکارو کردی؟

قبلشو میگم خیلی بهش گیر میدادی 

نه سر اینکه آدم قبلیه زندگیم پیام داد و من از رو صداقت بهش گفتم تموم کرد منم فهمیدم صداقت همیشه خوب نیس 

همین 

الآنم تموم کردیم

شمارم کشک نیست که عوض کنم کل خانواده و فامیل و دوست این شماررو دارن الکی سر خود برم عوض کنم نمیگن چر ...

دوره گیر دادن ب خط گذشت عوض کن بگو خطم ایراد داشته  اینجوری ک میگی بلاکت کنه ک پیام ندی معلومه نمیخوای ازش بگذری تا وقتیم عکسو شماره ایناشو داشته باشی دس کشیدن خیلی سخته بنظرم باید کامل همه چیزشو از بین ببری

تو…قلب منی💍❤️‍🔥
دوره گیر دادن ب خط گذشت عوض کن بگو خطم ایراد داشته  اینجوری ک میگی بلاکت کنه ک پیام ندی معلومه ...

خودم بهش گفتم که واسه چی میگم بلاک کنه نیازی نیست خودش بفهمه 

دردم اینه چرا با اینکه دلیلشم گفتم بهش باز بلاک نمیکنه

خودم بهش گفتم که واسه چی میگم بلاک کنه نیازی نیست خودش بفهمه  دردم اینه چرا با اینکه دلیلشم گف ...

بعضیا عادت بلاک کردن ندارن فقط شماره رو پاک میکنن 

بعضیام چون قصد تموم کردن ندارن بلاک نمیکنن

تو…قلب منی💍❤️‍🔥