الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین همیشه عصبانی بودیم یا کات میکردیم بلاک میکرد خر نیستم وقتی بدونم یه جور دیگس بگم بلاک کن الان ب ...
بیخیال... با تعریف رابطه سمی اشناییت داری.... این چیزی هم که تو داخلش گیر کردی بهش میگن یه زکرابطه سمی... رابطه سمی هم در بهترین حالت فقط ضرری بهت نمیرسونه... ولی تو الان داری سر وقتت و ارامشت بخاطر ادمی که عملا ارزشش نداره ضرر میکنی.... نه بهش پیام بده نه چیزی... فقط قبول کن که این رابطه تموم شده.... به خدتم حق بده که نیاز داشته باشی مدتی از روی دلتنگی به پروفایلش سر بزنی... دوباره چتاتون بخونی.... شاید تا 6 7 ماه زمان ببره بتونی کامل فراموشش کنی... سخته ولی یبار وایه همیشه خدت خلاص کن
شمارم کشک نیست که عوض کنم کل خانواده و فامیل و دوست این شماررو دارن الکی سر خود برم عوض کنم نمیگن چر ...
دوره گیر دادن ب خط گذشت عوض کن بگو خطم ایراد داشته اینجوری ک میگی بلاکت کنه ک پیام ندی معلومه نمیخوای ازش بگذری تا وقتیم عکسو شماره ایناشو داشته باشی دس کشیدن خیلی سخته بنظرم باید کامل همه چیزشو از بین ببری