2777
2789

میخواستم بدونم اسفند ماه آیا ایران خودرو  قرعه کشی داره بعد سوالم اینه شوهرم گواهی نامه داره اینه دفعه  ک برنده نشدیم وکالتی هم کردیم اقد ناراحت شدم حالا استخاره بگیرین ببینم این دفعه اگه ثبت نام کردم برنده میشم یا نه رانا بنویسم یا پژو ک احتمال کدومشون بالاست هر کی استخاره گرفت دعای خیر میکنمشراستی شوهرم بنام مسلم 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10368393/بیایین-برای-حاجت-رواییتون-سوره-کوثر-بخونم

اگر حاجت یا مشکلی دارین بگین اگر لایق باشم براتون از ته دل صلوات می فرستم و دعا می کنم ..التماس دعا .. بیا کز غیر تو بیزارم یابن الحسن 🤲🏻❤
https://www.ninisite.com/discussion/topic/10368393/بیایین-برای-حاجت-رواییتون-سوره-کوثر-بخونم

د

دعام کن این دفعه اگه قرعه کشی کردن اسممون در بیاد بنام شوهرمع طرح عادی مسلم ایندفعه برنده نشدم اشکم در اومد ما اصلا هیچ وقت ماشین نداشتیم فقط از خدا طلب میکنیم ک تا روزیمون زیاد کنه تا بتونیم بخریم هر دومان ارزو داریم ماشین داشته باشیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

د دعام کن این دفعه اگه قرعه کشی کردن اسممون در بیاد بنام شوهرمع طرح عادی مسلم ایندفعه برنده نشدم اش ...

ان شالله حاجت روا باشید براتون سوره کوثر خوندم 

ان شالله هر چه سریع تر برنده میشید عزیزم توکل به خدا 

اگر حاجت یا مشکلی دارین بگین اگر لایق باشم براتون از ته دل صلوات می فرستم و دعا می کنم ..التماس دعا .. بیا کز غیر تو بیزارم یابن الحسن 🤲🏻❤
ان شالله حاجت روا باشید براتون سوره کوثر خوندم  ان شالله هر چه سریع تر برنده میشید عزیزم توکل ...

انشالله ک خیره .می‌بوسمت خواهر انشالله خدا همیشه دستتو بگیره 

انشالله ک خیره .می‌بوسمت خواهر انشالله خدا همیشه دستتو بگیره 

خیلی ممنونم عزیزم 

همچنین ان شالله شما هم حاجت روا بشید