2777
2789
عنوان

رنگ پوست سبزه

1956 بازدید | 67 پست

سلام بچه ها

من رنگ پوستم سبزه ست خودم خوشم میاد و دوسش دارم پوستمم بدون جوش و لک هست 

چند روز پیش برا ترمیم ناخنم با دوستم رفته بودیم آرایشگاه ، دوستم پوستش گندمیه ولی خب دستاش خیلی سفیده اومدیم رنگ لاک انتخاب کنیم برگشت گفت به پوست دست تو خیلی رنگا نمیاد این رنگیم نزن مسخرت میکنن خیلی بدم اومد

به دوستمم گفت شما پوستت سفیده هررنگی بخوای بزنی محشر میشه

آخر کار هم از ناخنای دوستم عکس گرفت واسه پیج(چون به گفته خودش پوستش سفیده)ولی از ناخنای من نه

حقیقتا دلم شکست اینجوری گفت💔

کاربری دست دونفره..من و دوستم

بعضیا چقدر میتونن رک باشن و راحت دل بشکنن

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم سبزه‌م خب راست گفته خیلی رنگا به ما نمیاد

عوضش سفید و رنگای شبرنگ خیلی شیک میشه رو دستمون

مبتلا به سندروم سسدستی                                                                                           

آرایشگره نژاد پرسته... 

وگرنه سبزه و سفید و جو گندمی همه ی اینا ی قشنگی دارن...

من تو زندگیت حکم ماه رو داشتم و تو زمین بودی ، من تو رو دوست داشتم و دورت میگشتم اما تو خورشید و دوست داشتی و دورش میگشتی:)ღ

واقعا آدم نفهمی بوده......فقط اون جمله که گفته مسخره ت میکنند......من اگه بودم میگفتم شاید رنگ پوستم سبزه باشه ولی در عوض سطح شعورم خیلی بالاست.......چقدر بعضی ها قلبشون سیاهه😔

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️