2777
2789

اگه با کسی ک قبلا تو رابطه بودید و کات کردین 

و اون بره ازدواج کنه 

چ حالی میشین اصن دیگه براتون مهمه؟؟؟

در حالی ک طرف ب بدترین شکل ممکن قلبتون رو شکسته و از چشمتون افتاده

کمتر#اعتماد کن تا روزی مجبور نشی ب کسی بگی ازت انتظار نداشتم...!🖤🌙

هیچی دیگه

حسی رو تو قلبم به‌وجود آوردی که مطمئنم اگه نبودی هیچوقت تجربش نمیکردم.                 عشقم غفور♡                                       پنجمین حساب کاربری( اولین عضویت من در سایت ۱۴۰۰/۱/۸)                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه واقعا از چشمت افتاده باشه به یه ورت هم نیس کل زندگیش به ت.خمته

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)

همین شد و چوبشم خورد اما من نمیدونستم که خواستگاری کرده مامانم جواب منفی داده فک میکردم خودش سر خود ولم کرده شوک خیلی بدی بود هنوز اون روزا که ۱۵سال ازش گذشته یادمه اما دیگه مهم نیست نگران نباش میگذره فقط رو زندگی الانت تمرکز کن

بعله گلم طرف فامیل بود ب بدترین شکل ممکن بازیم داد و بعد دو سال ولم کرد ابروم و برد

بعد ی سال دوباره برگشت التماس و اینا ک باهم باشیم غلط کردم دیگه دیر بود یکی دوماه بود ب صورت سنتی وارد اشنایی با کسی سده بودمدوسش داشتم اما ازدواج کردم ی جوری سوزوندمش ک تا اخر عمرش یادش نره 

ب قول معروف من ساده و صادق بودم ،اون فرفری و کاظم دوست داشت 

خدا رو شکر ریسک کردم اما همسرم ادم خیلی خوبیه 

ناراحت میشم و بخاطر دله شکستم به خدا واگذارش میکنم و چشم رو همه چی میبندم

ی قانونی هست ب اسم کارما هر کاری که با من و زندگیم کرد سر زندگی خودش بیاد😔

بعله گلم طرف فامیل بود ب بدترین شکل ممکن بازیم داد و بعد دو سال ولم کرد ابروم و برد بعد ی سال دوبار ...

دقیقا همین اتفاق برای من افتاد

دقیقا همین اتفاق برای من افتاد

تو دو سال اندازه صد سال عذابم داد همش دعوا همش قهر میکرد سر هیچی سر اینکه چرا عموت دستت و دیده اصن بگم چیا تحمل کردم میشینی ب حالم گریه میکنی نامرد عوضی خدا ازش نگذره ک چیا بهم گذروند 

موهام سفید شدن قلب درد گرفتم افسرده و عصبی شده بودم 

خدا رو هزار بار شکر میکنم برا بارراخری ک ول کرد رفت فک میکنم من نمیتونستم 

الان ی مرد واقعی تو زندگیمه نمیزاره اب تو دلم تکون بخوره 

ی قانونی هست ب اسم کارما هر کاری که با من و زندگیم کرد سر زندگی خودش بیاد😔

شک نکن که میاد مگه میشه دلی رو بشکنی و به کسی نامردی کنی و بهت برنگرده اینقدر زنده میمونی و روزگار میچرخه و میچرخه تا همون اتفاق برای  خودت میوفته  و یادت میاد که بخاطر چی بوده

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
تو دو سال اندازه صد سال عذابم داد همش دعوا همش قهر میکرد سر هیچی سر اینکه چرا عموت دستت و دیده اصن ب ...

هعییییی فقط واگذارش کن بخدا ی جایی تو زندگیش میخوره ک نفهمه 

خداروشکر ک الان زندگی خودتو داری

دقیقا داستلن زندگی منم مثل تو