2777
2789
عنوان

خواستگار دخترخالم گفته باید اسمتو عوض کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 2089 بازدید | 83 پست
اسمش سمیرا هست بچه ها

وا جالا مگه چیه والا من خواهر دوستم اسمش سمیراس انقدر شوهرش هم ماشالله لاکچریه جوری که رفته المان برای زایمانش خود دختره چقدر امروزی و باکلاس 

البته چیز دیگه ای هم بود اصلا بد نبود زشته واقعا مگر ادم خودش انتخاب کرده نمی دونم من شخصا همچین کسیو به عنوان همسر انتخاب نمیکردم 

ما هم یه فامیل داشتیم اسمش خدیجه بود شوهرش عوض کرد گذاشت هدی

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لابد اون آقای تحصیل کرده مثل اون کاربر به اصطلاح تحصیل کرده سایته که از همه ایراد میگیره و کاملا بیش ...

دقیقا خودمم ب دخترخالم همینو گفتم ، گفتم هنوز با هم کامل اشنا نشدینو اینجوریه دیگه بعدش خدا میدونه چی قراره بشه 

کاربری دست دونفره..من و دوستم
دقیقا خودمم ب دخترخالم همینو گفتم ، گفتم هنوز با هم کامل اشنا نشدینو اینجوریه دیگه بعدش خدا میدونه چ ...

ولی بازهم بنظرم نمیشه قضاوت کرد 

شاید دلایل خاصی داره ک ماها نمی‌تونیم بفهمیم 

اما نباید از اول میگف میذاشت یه مدت دیگ ، ساده بوده ...

وا جالا مگه چیه والا من خواهر دوستم اسمش سمیراس انقدر شوهرش هم ماشالله لاکچریه جوری که رفته المان بر ...

اسمه که مشکل نداره عزیزم اسم ما بخشی از هویتمونه

طرز تفکر خواستگارشه که مشکل داره

منتهی چون دخترخالم از خواستگاره خوشش اومده بود و میگفت معیارایی که میخواستم داشته رو میگم

کاربری دست دونفره..من و دوستم

سمیرا که خوشگله

حالا یکی بود اسمش افسر بود،شوهرش از روز اول بهش گفت افسانه،

کاری به شناسنامش نداشت،همه فامیل شوهرشم دیگه افسانه صداش میکنن.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمی‌پرستن😆

حالا یکم رفت و امد کنن باهم بقیه رفتاراشو ببینه چطوریه

واقعا تربیت کردن فرزند تا چه سنیه؟ مادرِ من ول کن نیست!🤦‍♀️ تو رو کی داره اسراف میکنه، وقتی من اینجوری بهت محتاجم؟💔