2777
2789
عنوان

خواستگار دخترخالم گفته باید اسمتو عوض کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 2089 بازدید | 83 پست
لابد اون آقای تحصیل کرده مثل اون کاربر به اصطلاح تحصیل کرده سایته که از همه ایراد میگیره و کاملا بیش ...

کدوم کاربر🤭

خانما کراپ و تاپ و بادی و جوراب و شال دارم خیلی قیمت مناسب زیر ۱۰۰ تومن..بهم بگید اگه خواستید کانال روبیکامو براتون بفرستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسمش سمیرا هست بچه ها

وا😐سمیرا که قدیمی نیست 

به نظرم به دختر خالت بگو در مورد خواستگارش یک تجدید نظر بکنه 

گیر بنی اسرائیلی داده

لطفا اگر کارِتون قضیه مرگ و زندگی هم بود درخواست‌ دوستی‌ ندین!
وا😐سمیرا که قدیمی نیست  به نظرم به دختر خالت بگو در مورد خواستگارش یک تجدید نظر بکنه  گ ...

به قول یکی از کاربرا شاید اسم عشق قبلیش سمیرا بوده واسه همین اذیت میشه😂😂

اره منم بهش گفتم. خودش که میگف حیف بوده همه معیارامو داشته

کاربری دست دونفره..من و دوستم
فک کنم کسی که از جلسه های اول همچین حرفی زده خیلی نرمال نباشه ولی🤦‍♀️

چون میگی همه معیاراشو داره حداقل مطمین بشه تا بعدا پشیمونی نمونه

واقعا تربیت کردن فرزند تا چه سنیه؟ مادرِ من ول کن نیست!🤦‍♀️ تو رو کی داره اسراف میکنه، وقتی من اینجوری بهت محتاجم؟💔
۹۹/۹ درصد تیکه ها به یک کاربر دیگه به نظرت کی🤗😂

والا نمیدونم . زیاد کاربرا رو نمیشناسم که😆😶

خانما کراپ و تاپ و بادی و جوراب و شال دارم خیلی قیمت مناسب زیر ۱۰۰ تومن..بهم بگید اگه خواستید کانال روبیکامو براتون بفرستم
سمیرا که خوشگله حالا یکی بود اسمش افسر بود،شوهرش از روز اول بهش گفت افسانه، کاری به شناسنامش نداشت ...

این یارو کلا گربه رو دم حجله کشته همون بار اولی گفته باید عوض کنی😂🤦‍♀️

کاربری دست دونفره..من و دوستم
کدوم کاربر🤭

نمیدونم تاپیک قبلی جوری به همه فحش میدادید که بیسوادید و ادعا میکرد دانشگاه تهران درس خونده و داره میره آمریکا ولی حرفاش درحد یه روانی زنجیری بود حتی اگه واقعا دانشگاه تهران خونده باشه باید بگم در اون دانشگاهو گل بگیرن با آدمی که تحویل جامعه داده اینقدر پیش رفت که تاپیک قفل شد درحالی که هیچ ربطیم به موضوع نداشت 

نمیدونم تاپیک قبلی جوری به همه فحش میدادید که بیسوادید و ادعا میکرد دانشگاه تهران درس خونده و داره م ...

اینا علامه دهر زیاده😒