دوست ندارم ادم ضعیفی باشم واقعا دوست ندارم برم جلو حسرت روزای گذشته رو بخورم ولی واقعا چن وقتیه که نمیتونم همت کنم از جام پاشم اعتراف میکنم که الان تو ضعیف ترین حالت ممکنم واسم ایندم هیچ تلاشی نمیکنم ... حس پوچی دارم میدونم ک خدا هواسش بهم هست میدونم که روزای خوش منم میاد 🥀
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من همیشه میرم جلو اینه ب خودم میگم گریع نکن تو میتونی قوی بمونی هیچکس برات مهم نباشه قوی بمون:)
کاش دنیا بهم یه دختر بده،که هرچی نداشتمو بهش بدم🤍،میخوام هرکی که نیستمو بهش بگم،کاش دنیا بهم یه دختر بده :)که بهش بگم چجوری محکم بره،میخوام بدون اجازه ی مرد نفس بکشه،میخوام پرنده هارو بدون قفس بکشه،میخوام فرشته نباشه ،خطا جزعی از زمینه،میخوام زن باشه،زن بمیره،زنیت همینه:)
اره دوس دارم گاهی از همه چی خسته میشم ولی سعی میکنم طاقت بیارم :)
کاش دنیا بهم یه دختر بده،که هرچی نداشتمو بهش بدم🤍،میخوام هرکی که نیستمو بهش بگم،کاش دنیا بهم یه دختر بده :)که بهش بگم چجوری محکم بره،میخوام بدون اجازه ی مرد نفس بکشه،میخوام پرنده هارو بدون قفس بکشه،میخوام فرشته نباشه ،خطا جزعی از زمینه،میخوام زن باشه،زن بمیره،زنیت همینه:)
میدونی چرا وقتی دستت با کاغد میبره دردش بیشتر از اینه که با چاقو ببره؟ چون از چاقو انتظار بریده شدن داری ولی از کاغذ نه!💔دقیقا حکایت بعضی از ادماست...سوالی راجب رشتم دارید در خدمتم