2777
2789
عنوان

راهنمایی لطفا بچه ها تعیین جنسیت

1125 بازدید | 26 پست

بچه ها کسی بوده تاحالا بدون هیییییچ علائمی توی بارداری دختر حامله بوده باشه؟؟؟؟ 

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من.الان هفته ۳۰ هستم

دختر بارداری بسلامتی بدون ویار و حالت تهوع تاحالا؟ 

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله
اولی چیه من انومالی گفت پسر با اینکه خیلی تهوع داشتم 

بچه اولم دختر بود ویار و تهوع خییییییلی وحشتناکی داشتم تا بعد زایمانم همینطور سینه درد شدییییید و حساسیت به بوها خیییلی زیاد... 

اما این سری هییییچ علائمی ندارم هیییییچی فقط شکمم گنده شده اومده جلو

من هر دختر وهم پسر برا جفتشون تهوع داشتم و دارم هنوز

عزیزم انشالله سردست خیری بلندشید... 

جالب اینه که من هیچ علائمی ندارم این سری

بچه دوممه 8 هفتم

هر وقت  وقتش شد و خانم دکتر صدای قلبشو با دستگاه خودش خواست  بشنوه بگو صداشو زیاد کنه

پسر صدای قلبش مثل صدای پای اسب محکمه و سریع هست

دختر  صدا تپش قلبش  کشیده و با مکث و ناز داره

تو اولین صدای قلب دکتر میفهمه بپرس ازش

البته  اگر بگه

بچه اولم دختر بود ویار و تهوع خییییییلی وحشتناکی داشتم تا بعد زایمانم همینطور سینه درد شدییییید و حس ...

به خاطر جفت بوده دختر بالاست به معده فشار میاره و...‌‌

پسر جفت پایینه از معده دوره تهوع دوماه میشه

هر وقت  وقتش شد و خانم دکتر صدای قلبشو با دستگاه خودش خواست  بشنوه بگو صداشو زیاد کنه پسر ...

اتفاقا دوشب پیش رفتم برا 3 ثانیه پخش کرد واسم اما تو همون 3 ثانیه فک کنم 5 تا ضربان بود صداشو ضبط کردم... 

مرسی از راهنماییت عزیزم 

به خاطر جفت بوده دختر بالاست به معده فشار میاره و...‌‌ پسر جفت پایینه از معده دوره تهوع دوماه می ...

این سری حس میکنم سمت راستمه وقتی سونو کرد هم سمت راست ضربانشو پخش کرد

دختر بارداری بسلامتی بدون ویار و حالت تهوع تاحالا؟ 

آره گلم.بله علایم نداشتم حتی تا دوماه نمیدونستم باردارم چون شیردهیم داشتم فکر میکردم طبیعیه.تا یه بی بی چک زدم فهنیدم باردارم.حتی چهرمم تغییر نکرده نه ورمی نه هیچی

عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره
آره گلم.بله علایم نداشتم حتی تا دوماه نمیدونستم باردارم چون شیردهیم داشتم فکر میکردم طبیعیه.تا یه بی ...

اخی ای جانم ماشالله سردست خیری بلندشی عزیزم... 

پس نمیشه اعتماد کرد😁 من دل تو دلم نیست تا 3 هفته دیگه