2777
2789
عنوان

کیا تجربه افزایش قد بعد از پریودی داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 31378 بازدید | 236 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نگفتم سن پریودی گفتم بعد از 18 و 18 سالگی دیگه رشد تمومه

,,پس ینی بعد از پریودی هم رشد می‌کنی ، ینی دختری که ۱۱سالگی پریود شده امکان داره هنوز رشد کنه،میشه 

,,پس ینی بعد از پریودی هم رشد می‌کنی ، ینی دختری که ۱۱سالگی پریود شده امکان داره هنوز رشد کنه،میشه&n ...

بله 11 میشه ولی فقط تا یکی دوسال بعد پریودی مثلا تا 12 یا 13 جای رشد داره 

ممنون از پاسخگویی شما ،ولی ببخشید البته ولی شما فرمودین تا ۱۸سالگی رشد میسره 

برای دختری که 16 سالگی پریود بشه تا 18 رشد میکنه برای دختری که 11 پریود بشه تا 13 سالگی معمولا ولی دیگه فوق فوقش 18 بعد اون اصلا و ابدا 

من موقع پریودی ۱۵۰ بودم کلاس چهارم پریود شدم الان ۲۰ سالمه ۱۶۳ هستم

این افزایش قدو کی داشتی ؟چند سال بعد پریودیت؟

دنیا همه هیچو اهل دنیا همه هیچ .....ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
چن سالش بود دختر تون پریود شد

۱۰سال و ۸ماه

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
عزیزم واقعا میگی، به خدا امیدوار شدم،، دختر من کلاس پنجمه قدش 140،تازه پریود شده، خیلی خیلی نگرانم

بله من ۱۲/۵ سالم بود پریود شدم در عرض ۱/۵ سال از ۱۴۹ شدم ۱۵۸ بعدشم دوباره چند سانت رشد کردم الان ۱۹ سالمه 

قد دخترتون احتمالا تا ۱۸ سالگی رشد میکنه دکتر هم  ببرینش