سلام خانوما و دختر خانومهای محترم میشه لطفاً بگید کیا تجربه افزایش قد بعد از پریودی داشتن ،چند سالگی پریود شدن قدشون زمان پریودی چقدر بوده والان قدشون چند سانته برام مهمه لطفاً بگید ،🙏🙏🙏🙏🙏🙏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
روزی از میان این همه درد اُمید می روید🧚♀️💗🌱🌈ماهرو۱۲💜یه دختر مهربون با قلب سفید🤍🥰تیرماهی ام خونگرم از جنس ماه ام💟🌙خدایا صدهزار بار شکرت برای همه نعمت هایی که بما داده ای😍💖💚
نه ژن خانواده ام قد بلند چ خانواده مادری چ پدری پدرم داداشم همشون قدشون بلند داداشم کلاس اول راهنمایی ۱۸۵ بود الان دیگه بیشتره منم بچه بودم قد بلند مدرسه امون بودم اما پریود ک شدم دیگه قدم بلند نشد
آمپول من فعلا دوتا براش تزریق کردم اولی رو آزاد خریدم 1ملیونو 400 دومی با بیمه 900 ولا دکترش که گفت عوارص نداره ولی غیر ممکنه دارویی که روی تمام غدد بدن اثر کنه بدون عوارض باشه واقعا واقعا پشیمانم الانم میترسم ادامه ندم پریود بشه دیگه 1سال مجبورم بزنم براش که بشه9 سالش
روزی از میان این همه درد اُمید می روید🧚♀️💗🌱🌈ماهرو۱۲💜یه دختر مهربون با قلب سفید🤍🥰تیرماهی ام خونگرم از جنس ماه ام💟🌙خدایا صدهزار بار شکرت برای همه نعمت هایی که بما داده ای😍💖💚