2777
2789
عنوان

کیا تجربه افزایش قد بعد از پریودی داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 31379 بازدید | 236 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه ۹سانت افزایش داشته قدتون ، لاغر بودین زمان پریودی یا چاق

من موقع پریود ۵۰ کیلو یا ۵۱ بودم وقتی پریود شدم دیگه ۶۰ شد وزنم الان قدم ۱۶۶ وزنم ۶۰ ولی شکم و پهلو ندارم اصلا 

12 سالگی قد ۱۶۰ 

الان ۱۸ سالگی قد ۱۷۳ 

روزی از میان این همه درد اُمید می روید🧚‍♀️💗🌱🌈ماهرو۱۲💜یه دختر مهربون با قلب سفید🤍🥰تیرماهی ام خونگرم از جنس ماه ام💟🌙خدایا صدهزار بار شکرت برای همه نعمت هایی که بما داده ای😍💖💚
خاک تو سر دکترا با همین حرفا منو ترسوندن الان دارم برای دخترم آمپول جلوگیری از بلوغ زودرس میزنم.. پش ...

قیمت آمپول چقدره میگیرین ؟؟؟اسمش چیه و میگن عوارض داره درسته ؟؟؟

کار خاصی کردین برا افزایش رشد ، 

نه ژن خانواده ام قد بلند چ خانواده مادری چ پدری پدرم داداشم همشون قدشون بلند داداشم کلاس اول راهنمایی ۱۸۵ بود الان دیگه بیشتره منم بچه بودم قد بلند مدرسه امون بودم اما پریود ک شدم دیگه قدم بلند نشد

قیمت آمپول چقدره میگیرین ؟؟؟اسمش چیه و میگن عوارض داره درسته ؟؟؟

آمپول من فعلا دوتا براش تزریق کردم اولی رو آزاد خریدم 1ملیونو 400 دومی با بیمه 900 ولا دکترش که گفت عوارص نداره ولی غیر ممکنه دارویی که روی تمام غدد بدن اثر کنه بدون عوارض باشه واقعا واقعا پشیمانم الانم میترسم ادامه ندم پریود بشه دیگه 1سال مجبورم بزنم براش که بشه9 سالش

کار خاصی انجام دادین برا افزایش قد

نه ارثی خانواده مادریم بلند بودن بالای ۱۶۵

اما خانواده پدریم بلندشون ۱۶۵ 

روزی از میان این همه درد اُمید می روید🧚‍♀️💗🌱🌈ماهرو۱۲💜یه دختر مهربون با قلب سفید🤍🥰تیرماهی ام خونگرم از جنس ماه ام💟🌙خدایا صدهزار بار شکرت برای همه نعمت هایی که بما داده ای😍💖💚
نه ژن خانواده ام قد بلند چ خانواده مادری چ پدری پدرم داداشم همشون قدشون بلند داداشم کلاس اول راهنمای ...

نمیدونم موندم بعضی ها افزایش داشتن شما میگی بعدش دیگه رشد نکردی،😔😔😔