سلام خانوما و دختر خانومهای محترم میشه لطفاً بگید کیا تجربه افزایش قد بعد از پریودی داشتن ،چند سالگی پریود شدن قدشون زمان پریودی چقدر بوده والان قدشون چند سانته برام مهمه لطفاً بگید ،🙏🙏🙏🙏🙏🙏
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اخه کلن تو هر سایتی هم میکردی نوشته افزایش قد بعد از پریودی دیگه امکان ندارن مگه فقط چند سانت جزیی&n ...
معلوم نیست کدوم دکتر راست میگه و کدوم دروغ
همین الان تو همین تاپیک شما مشخص شد اصلا ربطی به هم نداره و بعضی ها تا ۱۰_۱۵سانت هم بعد از پریود رشد داشتن
«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
قدش چند ماه پیش بردم ۱۳۶وزنش ۴۳ متاسفانه چاقه ورزشم نمیکنه دیوونم کرده اینقدر حرص میخورم
اره کمی اضافه وزن داره... منم بخدا روانی شدم اینقد گریه میکنم حالا من باشگاه دوس داره میبرمش کلاس والیبال تو خونه هم بارفیکس وطناب میزنه حتما چن ماه یک بار سنو بده اگه نزدیک پریودش بود یک سال جلوشو بگیری خوبه
نه به منم پیشنهاد داد که میتونی امپول هم براش بزنی که دیرتر پریود شه ولی خودم گفتم نه میخوام روند طبیعی طی بشه
گاهی میگم کاش امپول میزدم چون واقعا نمیتونه موقع پریود خودشو جمع و جور کنه
«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️