2777
2789
عنوان

کیا تجربه افزایش قد بعد از پریودی داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 31386 بازدید | 236 پست
اخه کلن تو هر سایتی هم میکردی نوشته افزایش قد بعد از پریودی دیگه امکان ندارن مگه فقط چند سانت جزیی&n ...

من خودم اینجوری بودم بعدش رشد نکردم ولی داریم تو فامیل بعداز پریود 20..30 سانت رشد کردن یکیش خاهر زاده خودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم 9سال برای شروع بلوغ اصلاا زود نیس زیر 8 سال بلوغ زودرس میشه.. قدو وزن دخترتو میشه بگی؟؟ اصلا ا ...

قدش چند ماه پیش بردم ۱۳۶وزنش ۴۳ متاسفانه چاقه ورزشم نمیکنه دیوونم کرده اینقدر حرص میخورم

اخه کلن تو هر سایتی هم میکردی نوشته افزایش قد بعد از پریودی دیگه امکان ندارن مگه فقط چند سانت جزیی&n ...

معلوم نیست کدوم دکتر راست میگه و کدوم دروغ 

همین الان تو همین تاپیک شما مشخص شد اصلا ربطی به هم نداره و بعضی ها تا ۱۰_۱۵سانت هم بعد از پریود رشد داشتن 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
من خودم اینجوری بودم بعدش رشد نکردم ولی داریم تو فامیل بعداز پریود 20..30 سانت رشد کردن یکیش خاهر زا ...

وضعیتش چه جوری بود موقع پریودی چاق بود ، قدش چند بود ،و چند سالگی پریود شد کار خاصی انجام داد برا رشد

قدش چند ماه پیش بردم ۱۳۶وزنش ۴۳ متاسفانه چاقه ورزشم نمیکنه دیوونم کرده اینقدر حرص میخورم

اره کمی اضافه وزن داره... منم بخدا روانی شدم اینقد گریه میکنم حالا من باشگاه دوس داره میبرمش کلاس والیبال تو خونه هم بارفیکس وطناب میزنه حتما چن ماه یک بار سنو بده اگه نزدیک پریودش بود یک سال جلوشو بگیری خوبه 

نگفت امپولا عوارضشون زیاده یا کم؟؟ 

نه به منم پیشنهاد داد که میتونی امپول هم براش بزنی که دیرتر پریود شه ولی خودم گفتم نه میخوام روند طبیعی طی بشه 

گاهی میگم کاش امپول میزدم چون واقعا نمیتونه موقع پریود خودشو جمع و جور کنه

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
معلوم نیست کدوم دکتر راست میگه و کدوم دروغ  همین الان تو همین تاپیک شما مشخص شد اصلا ربطی به ه ...

اره بخدا اینقدر فکر میکنم و حرص میخورم دیگه نمی‌دونم چکار کنم میترسم رشد نکنه کوتاه بمونه

وضعیتش چه جوری بود موقع پریودی چاق بود ، قدش چند بود ،و چند سالگی پریود شد کار خاصی انجام داد برا رش ...

کلاس پنجم پریود شد لاغرو بود قدش بخدا نمیدونم شاید 155 ولی الان از 170 بالا زده ماشالله 

نه به منم پیشنهاد داد که میتونی امپول هم براش بزنی که دیرتر پریود شه ولی خودم گفتم نه میخوام روند طب ...

عزیزم اگه سینه هاش تازه دراومده تا 2سال دیگه هم پریود نمیشه اون موقع میشه 11 سالش دیگه سن خوبیه برای پریودی.. قد شما وهمسرتون خوبه؟؟ 

کلاس پنجم پریود شد لاغرو بود قدش بخدا نمیدونم شاید 155 ولی الان از 170 بالا زده ماشالله 

هزار ماشاالله خدا کنه برا دختر منم اینطور باشه والله من به همون ۱۶۰راضی ام ،😄😄😄😄