2777
2789

سلام خانوما و دختر خانومهای محترم میشه لطفاً بگید کیا تجربه افزایش قد بعد از پریودی داشتن ،چند سالگی پریود شدن قدشون زمان پریودی چقدر بوده والان قدشون چند سانته برام مهمه لطفاً بگید ،🙏🙏🙏🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تقریبا ۱۰سالم بود پریود شدم اونموقع قدم ۱۵۰وخورده ای بود دقیق یادم نیست(۱۵۷؛۱۵۶ این حدودا)

الان ۱۷۲ ام

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

من قدم کوتاه بود همین پریود شدم یهو در عرض دو سه ماه افزایش قد و وزن داشتم بطوری که همه مونده بودن ق ...

ینی فقط دو سه ماه اول افزایش قد داشتین الان قدتون چنده قبلش چند بودین 

چقد منی😂😟چند سالته  کاش تا۱۷۶ برم

۱۹سالمه

احتمالش هست اگه شیر و لبنیات زیاد بخوری؛حرکات اصلاحی و والیبال انجام بدی

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

تقریبا ۱۰سالم بود پریود شدم اونموقع قدم ۱۵۰وخورده ای بود دقیق یادم نیست(۱۵۷؛۱۵۶ این حدودا) الان ۱۷۲ ...

خوش بحالتون پس چطور دکترا میگن بعد از پریودی صفحات رشد بسته میشه و دیگه امکان رشد نیست