2777
2789
عنوان

کیا تجربه افزایش قد بعد از پریودی داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 31377 بازدید | 236 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیق دقیق یادم نیست ۱۵۷ اینا یا زیر ۱۶۰ رو حتما بودم راهنمایی بودم سایر علائم بلوغ هم خیلی کم دیده شد در من که بعد پریود کامل شد و موقع دبیرستان ۱۶۲ بودم الان که ده  یازده سال میگذره ۱۶۸ هستم

خوش بحالتون پس چطور دکترا میگن بعد از پریودی صفحات رشد بسته میشه و دیگه امکان رشد نیست

بعید میدونم پزشکا همچین چیزی رو بگن؛بین مردم شایع شده

ولی یه باور اشتباه و غلطه

اکثر دخترا بین کلاس پنجم تا هشتم پریود میشن اگه با همون قد بمونن که الان دختر بالای ۱۶۰؛۱۶۵نداشتیم

صفحات رشد تا ۱۸سالگی بازن؛حتی تا ۲۰سال هم قد رشد میکنه

ژنتیک مهمترین نقش رو توی قد داره

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

خوش بحالتون پس چطور دکترا میگن بعد از پریودی صفحات رشد بسته میشه و دیگه امکان رشد نیست

خاک تو سر دکترا با همین حرفا منو ترسوندن الان دارم برای دخترم آمپول جلوگیری از بلوغ زودرس میزنم.. پشیمانم😔😔