2777
2789
عنوان

کی نخل ماداگاسکار داره؟کمکم کنید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 7000 بازدید | 47 پست

نگران نباش

نخل ماداگاسکار فصل خزان داره

آبیاری در هفته یا دوهفته یک بار

جلو پنجره که نور آفتاب هست بزار

داخل اتاق زیاد گرم نباشه

خدایا کشورم را از جنگ ، دروغ و خشکسالی در امان بدار.      داریوش کبیر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من داشتم دو سال نگهش داشتم خیلی برزگ شده بود ولی همینجور سیاه شد ریخت هرکاری کردم خوب نشد که نشد از گلخونه پرسیدم کارایی که گفت کردم خوب نشد اخرش از پایین تنش شل شد یهو افتاد😔

و خدایی که به شدت کافیست💕🌱

منم قبلا تو خونه داشتم دستم نموند و تمام برگاش ریخت آخرم نابود شد  این سایت در مورد مریضی های این گیاه توضیح داده، پایین صفحه تو قسمت دیدگاه ها هم میتونی سوالاتت رو هم بپرسی. اگه بتونی براشون عکس بفرستی بهتره

من گلها رو خیلی دوست دارم نمی خوام خراب بشه،امروز دوباره زنگ میزنم میپرسم چقدر قارچ کش بزنم و چیکار ...

به من گفتن خاکشو عوض کن و احتمالا از کم آبیه اینارم کردم ولی خوب نشد حالا شما امتحان کن

خب از گلخونه آوردی دوچار تنش شده 

نمیخواد دیگه سم بزنی 

بزار جای خنک ن تو حیاط ها

بعد روزی ی قاشق آب بریز براش 

منم خریده بودم این مشکل پیش اومد براش 

الان خوب شده 

نزدیک یکسال و نیمه دارمش

دریای غم ساحل ندارد
فعلا یک بار قارچ کش زدم،از همون گلخونه پرسیدم طرف مبتدیه زیاد وارد نیست،الان هوا خیلی سرده بزارمش حی ...

اصلا حیاط نذار این گیاه باید تو جلو پنجره پرنور باشه

فعلا یک بار قارچ کش زدم،از همون گلخونه پرسیدم طرف مبتدیه زیاد وارد نیست،الان هوا خیلی سرده بزارمش حی ...

خوب اگ انقدر سرد بیرون نزار .برگهاش هم مشکلی نیس ک سیاه میشن نگران نباش .فقط اب نده زیاد بهش اصلا هوا گرمتد ک شد بزار بیرون ببین چ رشدی میکنه....

میخای از نخلم عکس بدم ببینی🥰

منم خیلی حواسم به آبیاری و نورش هست،ولی الان فصل مناسبی برای تعویض گلدون نیست،یک بار دیگه با فاصله مناسب بهش قارچ کش میزنم ببینم خوب میشه یانه،کاش خراب نشه