2777
2789
عنوان

کی نخل ماداگاسکار داره؟کمکم کنید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 7004 بازدید | 47 پست
واسه من ۳ ساله تو حیاطه😑هم اندازه خودم شده....

این هنوز کوچیکه،هوای اصفهان هم خیلی مزخرفه،پاییز و زمستون سوز وحشتناکی داره و هوا حسابی خشکه،تابستونم انقدر داغ میشه هوا که تو ۱۰ دقیقه همه گلا میسوزن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گیاهت خوب شد بعدش؟برگ هاش همین طوری سیاه و خشک میشد؟

برگها بی دلیل از پایین شروع به ریزش می‌کرد 

اره خوب شد دیگ نریخت 

ابیاری کم ولی مداوم میخواد

در حد ی قاشق غذاخوری 

دریای غم ساحل ندارد
این هنوز کوچیکه،هوای اصفهان هم خیلی مزخرفه،پاییز و زمستون سوز وحشتناکی داره و هوا حسابی خشکه،تابستون ...

منم تهرانم .فک کنم ابو هواش تقریبا یکی باشه ....

ولی کلا نخل تو هوای ازاد و نور غیر مستقبم رشد انفجاری داره

این گیاه عاشق هوای مرطوبه مثل شمال،اصفهان اصلا هواش مناسب این نخل نیست.دستگاه بخور دارم براش روشن کنم،اما پسرم کوچیکه نه میشه نخلا بزارم زمین نه کنار نخل پریز برق هست که دستگاه بخور رو بزارم اونجا،همین طور موندم چیکار کنم

منم تهرانم .فک کنم ابو هواش تقریبا یکی باشه .... ولی کلا نخل تو هوای ازاد و نور غیر مستقبم رشد انفج ...

درسته ولی نخل شما ماشالله بزرگه و مقاوم

نخل استارتر کوچیکه و حساس اگه بذاره توی این سرما حتما یه روزه نابود میشه

(    )
درسته ولی نخل شما ماشالله بزرگه و مقاوم نخل استارتر کوچیکه و حساس اگه بذاره توی این سرما حتما یه رو ...

عزیزم منم نخلم یه وجب بود خریدمش .سه ساله که دارمش و اینقدر شده...این اندازه ک نخریدمش

بالاخره تجربه ایی ک خودم داشتم و به ثمر نشسته رو گفتم بگم ک کمک کرده باشم

میدونم برگاش میریزه،اما اینا برگهای جدیدش سیاه و خشک میشه،برگهای قدیمی سرجاشه،اولش برگهای قدیمیش میر ...

محیط دمکرده نباشه.ابیاری کمو زیاد نشه .نورافتاب لازمه 

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢
برگها بی دلیل از پایین شروع به ریزش می‌کرد  اره خوب شد دیگ نریخت  ابیاری کم ولی مداوم می ...

مال من برگ های جدیدش میریزه،برگ های قدیمی طبیعیه که بریزن،برگ های جدید جای برگ های قبلی رو میگیره،اما مال من کم کم کچل میشه،چون جدیدا سیاه میشه میریزه،قدیمی هام که به طور طبیعی میریزه

راستی قارچکش نزن دیگ.نوک سوزی این نخل بخاطر قارچی شدن نیست .سعی کن جای بذاری گردش هواداشته باشه .من تو افتاب میذارم روزی نیم الی ی ساعت هم نوک سوزنمیشه هم برگاسبزو پهن میشن.

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢
عزیزم منم نخلم یه وجب بود خریدمش .سه ساله که دارمش و اینقدر شده...این اندازه ک نخریدمش بالاخره تجرب ...

یعنی از همون وقت که یه وجب بود توی زمستون توی حیاط گداشتینش ؟

اخه منم دارم کلا یه وجبه

اگه اره که منم ببرم بذارمش گوشه ی حیاط 😄

(    )