2777
2789
عنوان

کسی اینجا هست که به سرطان سینه مبتلا بوده باشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5060 بازدید | 45 پست
سلام عزیزم خوبم شکر،نارس این روزا میگذره،همین ک ببریدش مسافرتو اینا راحت تر میگذره

ان شاالله سال ۱۴۰۲ برات بهترین سال عمرت باشه خواهرم 

مسافرتم دور و اطراف خودمون می‌بریم ولی اصلا حوصله سر و صدا نداره و سردردش تشدید میشه

واسه مامانم دعا کنین بچه ها😭لطفا براش حمد شفا بخونین
ان شاالله سال ۱۴۰۲ برات بهترین سال عمرت باشه خواهرم  مسافرتم دور و اطراف خودمون می‌بریم ولی اص ...

برای توهم خواهر،ایشالله سال خوبی باشه ماهم دو سال پیش حال تو رو داشتیم مطمعن باش این روزای شما هم میگذره،تجربه ما از شیمی درمانی اینه که ابمیوه طبیعی مثل اب سیبو هویج و خاکشیر خیلی خوبه،کلا مایعات بابد بخورت تا دارو زودتر از بدن خارج بشه،تو شیمی درمانی مغزیجات خیلی جواب میده،چون ملشون به غذا کم میشه،چیزایی که باعث کم خونی میشه زیاد نذارید مصرف کنن مثل چایی پررنگ،بلدرچین خیلی خوبه هم خودش هم تخم بلدرچین مثل مرغ بپز حتی ب خودش هم میل نداشت عصاره شو بگیر،سیرابی برلی حالت تهوع خوبه،کلا زردچوبه توی سرطان عالیه،توی غذاهاش زیاد استفاده کن،اگه جایی لز بدنش ملتهب شد ،تاول زد یا هرچی با الوعه ورا خیلی اروم میشه،اکه حالت تهوع داشتن سعی کن غذا را جای دیگه بپزیم که بوش موقع پختن بهشون نخورد،اصلاً از این عوارضی که گفتم پیشش نگو چون ممکنه تلقین کنه و هر بدنی ممکنه عوارض خاصی نشون بده یا اصلا نشون نده،سعی کن نذاری سرما بخورن هدایی نکرده چون بدنشون ضعیفه،سعی کن مصرف گوشت قرمز و کم کنی براشون زیاد خوب نیست,اما اینایی که من گفتم تجربه شخصی ماست،باز از دکترش بپرس،برای سردردشم از دکتر بپرس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای توهم خواهر،ایشالله سال خوبی باشه ماهم دو سال پیش حال تو رو داشتیم مطمعن باش این روزای شما هم می ...

سلام آبجی عيدت مبارک باشه عزیزم. امیدوارم بزودی خبر بارداریت رو بهم بدی عزیزمم

همه ی نکاتی که گفتی واقعا مفیده چشم حتما ازش بهره میبرم ممنونم که دلسوزانه راهنماییم میکنی الهی خدا اجرت رو بده بهت♥️♥️♥️♥️

سلام خواهر خوبی9؟مامان چطوره؟بیا از شرایطو درمان بگو لطفا

سلام دختر معلومه کجایی کلی دلواپست شدم کلی نگرانت بودم بخدا

خوبی؟؟خوشی؟؟سلامتی؟؟

مامان خوبه خداروشکر از دعای شما دیروز چهارمین جلسه از شیمی رو انجام دادیم این سری متاسفانه خیلی سردرد داشت مامانم و عوارض نشون داد تنگی نفس شدید بهش دست ساعت ۱۱ و نیم شب دیگه الان خداروشکر یکساعتی هست خوابیده

راهی هست شماره منو داشته باشین ؟؟اگه ناراحت نمیشین البته.من کلی نگرانتون شدم

راهی هست شماره منو داشته باشین ؟؟اگه ناراحت نمیشین البته.من کلی نگرانتون شدم

صفر نهصدو سی و نه هفتصدو ده هفتادو هفتادوهشت

صفر نهصدو سی و نه هفتصدو ده هفتادو هفتادوهشت

سلام عزیزم اینترنت نداشتم ببخشید 

باشه عزیزم شمارتو میزنم بهت پیام میدم 

خداروشکر خوبه،میگذره همه اینا 

الهی بگردم اما میگذره خواهرم 

سلام عزیزم مامان گلت خوبه؟

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

سلام دوست عزیزم من تازه متوجه شدم مادر سوهرم سرطان سینه گرید دو داره میشه راهنماییم کنی

خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍