ان شاالله سال ۱۴۰۲ برات بهترین سال عمرت باشه خواهرم مسافرتم دور و اطراف خودمون میبریم ولی اص ...
برای توهم خواهر،ایشالله سال خوبی باشه ماهم دو سال پیش حال تو رو داشتیم مطمعن باش این روزای شما هم میگذره،تجربه ما از شیمی درمانی اینه که ابمیوه طبیعی مثل اب سیبو هویج و خاکشیر خیلی خوبه،کلا مایعات بابد بخورت تا دارو زودتر از بدن خارج بشه،تو شیمی درمانی مغزیجات خیلی جواب میده،چون ملشون به غذا کم میشه،چیزایی که باعث کم خونی میشه زیاد نذارید مصرف کنن مثل چایی پررنگ،بلدرچین خیلی خوبه هم خودش هم تخم بلدرچین مثل مرغ بپز حتی ب خودش هم میل نداشت عصاره شو بگیر،سیرابی برلی حالت تهوع خوبه،کلا زردچوبه توی سرطان عالیه،توی غذاهاش زیاد استفاده کن،اگه جایی لز بدنش ملتهب شد ،تاول زد یا هرچی با الوعه ورا خیلی اروم میشه،اکه حالت تهوع داشتن سعی کن غذا را جای دیگه بپزیم که بوش موقع پختن بهشون نخورد،اصلاً از این عوارضی که گفتم پیشش نگو چون ممکنه تلقین کنه و هر بدنی ممکنه عوارض خاصی نشون بده یا اصلا نشون نده،سعی کن نذاری سرما بخورن هدایی نکرده چون بدنشون ضعیفه،سعی کن مصرف گوشت قرمز و کم کنی براشون زیاد خوب نیست,اما اینایی که من گفتم تجربه شخصی ماست،باز از دکترش بپرس،برای سردردشم از دکتر بپرس
سلام خواهر خوبی9؟مامان چطوره؟بیا از شرایطو درمان بگو لطفا
مامان خوبه خداروشکر از دعای شما دیروز چهارمین جلسه از شیمی رو انجام دادیم این سری متاسفانه خیلی سردرد داشت مامانم و عوارض نشون داد تنگی نفس شدید بهش دست ساعت ۱۱ و نیم شب دیگه الان خداروشکر یکساعتی هست خوابیده
واسه مامانم دعا کنین بچه ها😭لطفا براش حمد شفا بخونین
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند. رسول اکرم (ص)