2777
2789
عنوان

کسی اینجا هست که به سرطان سینه مبتلا بوده باشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5060 بازدید | 45 پست
مادر من 59 بود از اواسط فروردین فهمیدیم  تا اول اذر درگیر کاراش بودیم و دقیقا عین 9-10 ماه و نگ ...

الان خوبه؟؟در طول درمان حالش چطوری بود؟؟چند جلسه شیمی درمانی شد ؟؟؟و الان که ۲ ماهی میشه خوبه موهاش دراومده؟؟

واسه مامانم دعا کنین بچه ها😭لطفا براش حمد شفا بخونین
مادر من 59 بود از اواسط فروردین فهمیدیم  تا اول اذر درگیر کاراش بودیم و دقیقا عین 9-10 ماه و نگ ...

روحیه تون چطور بود؟؟مامانتون خودش روحیه اش چجوری بود؟؟؟

من دیشب عکس مارال فرجاد رو دیدم تو اینترنت انقدر گریه کردم و حالم بد شد خدامیدونه چجوری گذشت تا خوابم برد

الان هم زیر بغلم درد گرفته ولی چون سرما خوردم و دیشب استرسی شدم احتمال میدم از اون باشه و توده ای حس نمیکنم بیشتر نگران مادرمم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان خوبه؟؟در طول درمان حالش چطوری بود؟؟چند جلسه شیمی درمانی شد ؟؟؟و الان که ۲ ماهی میشه خوبه موهاش ...

اره خوبه شکرخدا  الان موهاش پسرونه شده انگار قربونش برم

شیمی درمانی 8 جلسه رفت

جلسه 4-5 انقد درد داشت ک من گریه میکردم فقط خیلی بد بود خیلی زیاد استخوون درد داشت فقط 24 ساعته ماساژ میدادیم

پرتو درد نداره اما اگر تعدا جلسات زیاد شه اون لیزر یکم پوست رو میسوزونه

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
در مواقع درد چیکار میکردین؟؟میتونن مسکن استفاده کنن؟؟هرچقدر زنگ میزنم مطب دکترشون پاسخگو نیستن خب پ ...

مادر من همین که فه،ید توده داره که با درد متوجه ش ، ی تا یک هفته سریع عمل کردیم و دو هفته بعد  عمل شیمی شروع شد، مسکن  استفاده کنه، مسکن صد درد، چیز خاص و پیچیده ای نیست، پاتولوژی رو داری بفرست

اره خوبه شکرخدا  الان موهاش پسرونه شده انگار قربونش برم شیمی درمانی 8 جلسه رفت جلسه 4-5 انقد ...

خب واسه دردشون دارو نمیدادن؟؟؟

مادر من همین که فه،ید توده داره که با درد متوجه ش ، ی تا یک هفته سریع عمل کردیم و دو هفته بعد& ...

ما شهرستان همین نسخه رو پیچیدن واسه مامانم اول عمل بعد شیمی درمانی  اما الان که رفتیم تهران 

گفتن اول شیمی درمانی بشه بعد عمل 

این جواب بیوپسی یا همون نمونه برداری هست دیگه! جواب اصلی پاتولوژی بعد عمل میدن، مادر منم تهران دکتر میر عمل کرد و انکولوژی دکتر سید رضا صفایی هست، دو تاش ن با تجربه هستند،  ایشا الله که این روزها پر استرس میگیره و مادرتون هم اوکی میشه،

این جواب بیوپسی یا همون نمونه برداری هست دیگه! جواب اصلی پاتولوژی بعد عمل میدن، مادر منم تهران ...

ممنونم عزیزم واسه مامانم دعا کن واسه آرامش حال خودم و مادربزرگم

خیلی دعا کنین

این جواب بیوپسی یا همون نمونه برداری هست دیگه! جواب اصلی پاتولوژی بعد عمل میدن، مادر منم تهران ...

الان معلوم نیست نوعش چیه؟

الان معلوم نیست نوعش چیه؟

اندازه اش معلوم نیست و از همه مهمتر معلوم نیست که به غدد لنفاوی زیر بعل زده یانه! اگر به اونا نزده باشه که خیلی خوب میشه واگر هم درگیر شده باشند بسته به تعداد لنف های درگیر و و،.. درمان میکنند

سلام خواهر خوبی، مادر خوبه،چی شد چیکار کردین

سلام عزیزم شما خوبی؟؟مامان شما خوب هستن؟؟

جلسه اول شیمی درمانی رو انجام دادیم،خیلی سخته و درد میکشه بیشتر هم سردرد داره مامانم ولی بعد ۴ روز یکم بهتر شد بردیمش یه مسافرت یه روزه کلی روحیه اش عوض شد

سلام عزیزم شما خوبی؟؟مامان شما خوب هستن؟؟ جلسه اول شیمی درمانی رو انجام دادیم،خیلی سخته و درد میکشه ...

سلام عزیزم خوبم شکر،نارس این روزا میگذره،همین ک ببریدش مسافرتو اینا راحت تر میگذره