بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خیلی دلم میخواد اون شخصی که گفته صورتت ورم داره پس حامله ای رو از نزدیک ببینم احتمالا میخواسته حرصت بده ورم صورت از ماه ۶ به بعد شروع میشه نه ماه اول حالت تهوع هم اوصلا از هفته ۶ شروع میشه
ولی در کل انشاالله که حامله باشی
آموخته ام که وقتی ناامید میشوم ، خداوند با تمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم . . . خداوندا، خداوندا !!!قرارم باش و یارم باش ...جهان تاریکی محض است !!!میترسم ،کنارم باش ......لطف خدا شاملم شد خدایا شکرت دخترم 28 دی 94 به دنیا اومد.وزن اولیه 76... وزن الان 71.. وزن هدف اول 70 ..وزن هدف دوم 68 .....5 کیلو کم کردن وزن در عرض 3 ماه فقط با کم خوری همه چی میخورم ولی کم 💪💪💪💪
یکی از دوستام اینجوری بود تا۸ سال مشکل نازایی داشت ۶ ماه حامله بود شکمش باد کرده صورتش ورم داشت هر چقدر بهش میگفتم تو حامله ای باور نمیکرد میگفت نه بابا من پریود میشم حامله کجا بود دیگه خسته شده بود نا امید بود
من درتعجبم که چه جوری حامله بود ولی پریود میشد فقط حالت تهوع شدید داشت فکر میکرد مشکل معده گرفته چند بار میره دکتر که روز آخر دکتر یه سونو از شکم مینویسه میبینه یه بچه ۶ماهه حامله از خوشحالی اینقدر گریه میکرد تمام اون مطب هرچی آدم اونجا بودن باهاش گریه میکردن.