2777
2789

یا خدا من چه قدر رمان سم خوندم ...

بازهم یادم اومد 😅

خونه مون ویلایی بود یه حیاط بزرگ و تز های نویسنده ...

حالا همین یارو خرپوله که ماشینش بنزه موبایلش هواوی هست

شکر خدا با ماشین هم اشنایی ندارن 🤭

شاسی بلند/لکسوس قرمز/خیلی دیگه حالیش باشه لندکروز مدلاشون هم هیچ فقط بدونید اخرین سیستمه😌

دکوراسیون همه ی اتاق خوابا قهوه ای کرم (خیلی با کلاسن)به تنهایی مرزهای دیزاین رو جابه جا کردن😜

طرف بلافاصله بعد ۳یا۴سال درس خوندن بدون ارشد گرفتن میره نقشه کشی پروژه های میلیاردی 😉

و.....

باز هم یادم اومد میام میگم😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم بود اونشب با دنیای دخترانه ام خداحافظی کردم  فردا صبح با درد شدیدی از خواب بیدار شدم  ...

تازه مامان دختره هم فرداش براش کاچی می‌اورد😂 هعی الکی برای ما فانتزی ساختن فقط😕😂

تازه مامان دختره هم فرداش براش کاچی می‌اورد😂 هعی الکی برای ما فانتزی ساختن فقط😕😂

حالا من کاچی خوردم ولی دریغ از یکم درد 

هنوز خونم نیومد شانسم ارتجاعی بود 

خیلی ضدحال خوردم 😟😟

رمان سم رمان های م. مودب پور... همه رمانهای در مورد دوتا پسر بود که یکیشون جدی بود و عاشق یکیشون شو ...

اتفاقا اکثر رماناش مسائل جامعه رو میگه و واقعا قلم خیلی گیرا و قوی داره راحت مشکلات و مسائل روزمره مردمو در قالب طنز بیان می کنه

دختر و پسره با هر جنسی مخالفی  رابطه خواهر و برادری داشتن والا 🤣و نامزدشون و خانواده شون هم ای ...

همیشه هم یه مهمونی بزرگ راه می‌انداختن و دوستای دختره و پسره هی سر به سر این دوتا می‌ذاشتن😂

همیشه هم یه مهمونی بزرگ راه می‌انداختن و دوستای دختره و پسره هی سر به سر این دوتا می‌ذاشتن😂

و این دوتا هیچ وقت بهم محل نمیذاشتن و هم و تیکه پاره میکردن😂😂😂

یه دختره همیشه تو اون جمع بود که اویزون پسره باشه بعله😁