2777
2789
همه رمان‌ها هم مثل هم بودن لامصبا😂 هزارتا نویسنده بود ولی فکر می‌کردی همه رو یک نفر نوشته اونقدر که ...

اره واقعا فقط بعضی زمانا خشن تر بود ولی خوب رمانای اون زمان صد برابر از رمانایی که الان نوشته میشه بهترن 

رمانای الان که انگار رفتی پ و ر ن میخونی 

نه بابا کجا بر اساس واقعیت بود... موضوع ۹۰ درصدش همین بود که گفتم

کدوم رمانش خوندی؟ دوتا شخصیت داشت که یکیش شوخ و یکیش جدی. اما اینا فقط راوی بودند موضوعاتش همه اجتماعی و عبرت اموز بود از اینا نبود که همه شون پایان خوش داشته باشه و دختر و پسر بهم برسند. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم رمانش خوندی؟ دوتا شخصیت داشت که یکیش شوخ و یکیش جدی. اما اینا فقط راوی بودند موضوعاتش همه اجتما ...

یادم نیست که مال دوران نوجوانی بود... ولی بیشتر رمانهای همون و مبخوندم

مامان یه گل پسر ناز و دوتا جوجو تو راهی که هنوز جنسیتشونو نمیدونم😍                                            🤍 من حامل فرشته های خداوند هستم و فرشته های خدا از طریق من به دنیا خواهند آمد و حامل عشق، محبت، نور، سلامتی و برکت هستند🤍

دالان بهشت اما یادمه خیلی قشنگ بود

مامان یه گل پسر ناز و دوتا جوجو تو راهی که هنوز جنسیتشونو نمیدونم😍                                            🤍 من حامل فرشته های خداوند هستم و فرشته های خدا از طریق من به دنیا خواهند آمد و حامل عشق، محبت، نور، سلامتی و برکت هستند🤍
اره واقعا فقط بعضی زمانا خشن تر بود ولی خوب رمانای اون زمان صد برابر از رمانایی که الان نوشته میشه ب ...

دقیقا. چند وقت پیش اتفاقی یه کانال رمان پس از مدت‌ها پیدا کردم اصلا برگام ریخت. به کجا داریم میریم ما؟

اینم بود اونشب با دنیای دخترانه ام خداحافظی کردم 

فردا صبح با درد شدیدی از خواب بیدار شدم 

(خدایی چرا من دردی حس نکردم، انقدر ضدحال خوردم فانتزیم این بود مثل رمانا شوهرم ببرم بیمارستان به خاطر دردام) 😂😂

یادم نیست که مال دوران نوجوانی بود... ولی بیشتر رمانهای همون و مبخوندم

دیگه اینجوری در مورد رمان هاش نگو. شاید شما دلتون رمان عاشقانه می خواسته. اما رمان های ایشون براساس واقعیت بودند بسیار عالی. 

دیشب یه رمان میخوندم خیلی فضایی بود پسره تو تولد دختره ازش خاستگاری کرد بعد شبم موند خونشون خوابید حالا اون هیچی دختره فهمید تومور داره و به کسی چیزی نگفت و بعد هشت ماه بقیه فهمیدن اخه مگه میشه هشت ماه این مسئله رو قایم کرد و خانوادت نفهمن 😂

بچه ها این کاربری دست دو نفر هست💛توجه کنید نی نی یار منو لایک و ریپلای کرد بهم گفت عزیزم لطف داری به من حالا من دیگه عضو هیت مدیره سایت و دست راست نی نی یار شب هستم دست از پا خطا کنید یه تگ میکنم بچه های بالا بیان خدمتتون😎🗿