نه بابا کجا بر اساس واقعیت بود... موضوع ۹۰ درصدش همین بود که گفتم
کدوم رمانش خوندی؟ دوتا شخصیت داشت که یکیش شوخ و یکیش جدی. اما اینا فقط راوی بودند موضوعاتش همه اجتماعی و عبرت اموز بود از اینا نبود که همه شون پایان خوش داشته باشه و دختر و پسر بهم برسند.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کدوم رمانش خوندی؟ دوتا شخصیت داشت که یکیش شوخ و یکیش جدی. اما اینا فقط راوی بودند موضوعاتش همه اجتما ...
یادم نیست که مال دوران نوجوانی بود... ولی بیشتر رمانهای همون و مبخوندم
مامان یه گل پسر ناز و دوتا جوجو تو راهی که هنوز جنسیتشونو نمیدونم😍 🤍 من حامل فرشته های خداوند هستم و فرشته های خدا از طریق من به دنیا خواهند آمد و حامل عشق، محبت، نور، سلامتی و برکت هستند🤍
مامان یه گل پسر ناز و دوتا جوجو تو راهی که هنوز جنسیتشونو نمیدونم😍 🤍 من حامل فرشته های خداوند هستم و فرشته های خدا از طریق من به دنیا خواهند آمد و حامل عشق، محبت، نور، سلامتی و برکت هستند🤍
دیشب یه رمان میخوندم خیلی فضایی بود پسره تو تولد دختره ازش خاستگاری کرد بعد شبم موند خونشون خوابید حالا اون هیچی دختره فهمید تومور داره و به کسی چیزی نگفت و بعد هشت ماه بقیه فهمیدن اخه مگه میشه هشت ماه این مسئله رو قایم کرد و خانوادت نفهمن 😂
بچه ها این کاربری دست دو نفر هست💛توجه کنید نی نی یار منو لایک و ریپلای کرد بهم گفت عزیزم لطف داری به من حالا من دیگه عضو هیت مدیره سایت و دست راست نی نی یار شب هستم دست از پا خطا کنید یه تگ میکنم بچه های بالا بیان خدمتتون😎🗿