نه بابا کجا بر اساس واقعیت بود... موضوع ۹۰ درصدش همین بود که گفتم
کدوم رمانش خوندی؟ دوتا شخصیت داشت که یکیش شوخ و یکیش جدی. اما اینا فقط راوی بودند موضوعاتش همه اجتماعی و عبرت اموز بود از اینا نبود که همه شون پایان خوش داشته باشه و دختر و پسر بهم برسند.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
کدوم رمانش خوندی؟ دوتا شخصیت داشت که یکیش شوخ و یکیش جدی. اما اینا فقط راوی بودند موضوعاتش همه اجتما ...
یادم نیست که مال دوران نوجوانی بود... ولی بیشتر رمانهای همون و مبخوندم
مامان یه گل پسر ناز و دوتا جوجو تو راهی که هنوز جنسیتشونو نمیدونم😍 🤍 من حامل فرشته های خداوند هستم و فرشته های خدا از طریق من به دنیا خواهند آمد و حامل عشق، محبت، نور، سلامتی و برکت هستند🤍
مامان یه گل پسر ناز و دوتا جوجو تو راهی که هنوز جنسیتشونو نمیدونم😍 🤍 من حامل فرشته های خداوند هستم و فرشته های خدا از طریق من به دنیا خواهند آمد و حامل عشق، محبت، نور، سلامتی و برکت هستند🤍
دیشب یه رمان میخوندم خیلی فضایی بود پسره تو تولد دختره ازش خاستگاری کرد بعد شبم موند خونشون خوابید حالا اون هیچی دختره فهمید تومور داره و به کسی چیزی نگفت و بعد هشت ماه بقیه فهمیدن اخه مگه میشه هشت ماه این مسئله رو قایم کرد و خانوادت نفهمن 😂
بچه ها این کاربری دست دو نفر هست💛توجه کنید نی نی یار منو لایک و ریپلای کرد بهم گفت عزیزم لطف داری به من حالا من دیگه عضو هیت مدیره سایت و دست راست نی نی یار شب هستم دست از پا خطا کنید یه تگ میکنم بچه های بالا بیان خدمتتون😎🗿