2777
2789
عنوان

از مسخره ترین روش های تربیت فرزند که دیدی و شنیدی بگو😅

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 73 پست
😂😂🤣🤣🤣🤣واييي عزيزم خودت نيني نداري؟منم مجبور بودم ازين حركتا بزنم كلي براي جيش دست ميزديم شعر م ...

وای خدایا چقدر اداهاتون مث ابجیع منه 😂😂😂😂

ن خواهر من تازه میخوام نامزد کنم 😬

اینکه تو خونه خودشون یه لیوان آب دست بچه میدن مراقبن نریزه زمین، ولی وقتی میرن مهمونی بچه از لیوان چ ...

اره بعدم ناراحت میشن بچس دیگه

بچه میزنه میشکنه نابود میکنه

ولی تو خونه خودشون حق نفس کشیدن ندارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی تو مخ بچش می کنه که تو باهوشی تو زرنگی تو نخبه ای تو باید دانشمند بشیییی 

همیشه هم برامون توضیح می ده بچم از همه ی همکلاسی هاش بلند تره 

من حس می کنم اینطوری بچه بعد یه سنی اگه نتونه اونجوری که مادرش می خواد بشه افسرده میشه.

البته بچه واقعا باهوش هست ولی من بدم میاد ذهن بچشو از همون سه سالگی درگیر این مسائل کرده.

🌻💜🌻💜🌻
وای خدایا چقدر اداهاتون مث ابجیع منه 😂😂😂😂 ن خواهر من تازه میخوام نامزد کنم 😬

چه كنيم يا بايد تا اخر عمر پول ماي بيبي بديم و بو گند تحمل كنيم  يا ي طوري كلكشو بكنيم. حالا خودتون انشالله چند سال ديگه ازين بدتر ميكنيد اين خط اين نشون🤣🤣

الهم صلي علي محمد و آل محمد💖 
خیلی تو مخ بچش می کنه که تو باهوشی تو زرنگی تو نخبه ای تو باید دانشمند بشیییی  همیشه هم برامون ...

اتفاقا روش خوبیه

می‌پسندم به شدت

چون اعتقاد دارم آدم نون باورشو میخوره 

بچه ای که از بچگی باور کنه که خیلی عالیه قطعا همینطور هم میشه

چرا؟تبیه کرده بود؟

اره عزیزم

برای هیچکس مهم نیست تو چجوری شباتو صب میکنی پس بزار هرکی هرچی دلش خواست پشت سرت بگه و تو واسه خودت زندگی و از هر لحظه اش لذت ببر!عمرت آنقدر طولانی نیست که بخوای نگران این چیزای بیخود باشی فقط آخرش خودتی و خدات و آرزوهات پس همین سه تارو محکم بغلشون کن:)                                                                         اون لحظه ای که یه بچه ایو میخندونم و باهاش بازی میکنم همون لحظه دنیام یه درجه رنگی تر و قابل تحمل تر میشه                                       رفتن رو به کسی میگن که امده باشد ما که نیامدیم ریشه دراین خاک و وطنیم:))))                                                                                      بابا وقت خداحافظیه ولی به مامان چیزی نگو/بابا دیگه نمیکشم از درد پر بغضه گلوم/بابا اگه رفتم بدون همه اینا واسه آینده بود/بدون همه آرزوم اینه ببینم ایرانو آزاد یه روز
😂😂🤣🤣🤣🤣واييي عزيزم خودت نيني نداري؟منم مجبور بودم ازين حركتا بزنم كلي براي جيش دست ميزديم شعر م ...

یعنی شماها فوق العادید😂😂😂فقط تو ذهنم تصورتون میکنم😂😂😂

خیلی تو مخ بچش می کنه که تو باهوشی تو زرنگی تو نخبه ای تو باید دانشمند بشیییی  همیشه هم برامون ...

ما یه استاد کنکور داشتیم، میگفت والدین خنگ ترین شاگردا میان با ادا و اصول میگن بچه ما خیییییلی باهوشه ولی درس نمیخونه  در حالی که بچشون دست راست و چپشو تشخیص نمیده  

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره