2777
2789
عنوان

از مسخره ترین روش های تربیت فرزند که دیدی و شنیدی بگو😅

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 73 پست
عزیزم😅 خدا حفظشون کنه برات گلم😘 بعد دو هفته کامل یاد گرفتن؟؟

اره عزيزم ببين دوهفته ي من ميدوني چطوري بود؟كلا كار خونه رو تعطيل كردم آشپزي در حد ي سرخ كردني يا از بيرون أصلا هيجكسو راه ندادم از اول صبح بيدار ميشدم دخترا رو ميگذاشتم رو قصري كه دم دستشويي بود. اخه از دستشويي ميترسيدن اوايل. بعد حتي اگه نداشتن هم اسباب بازي مياوردم همونجا رو قصري نمايش أجرا ميكردم فقققط بمونن 🤣🤣هر ده دقيقه هم برشون ميگردوندم رو قصري تا اتفاقي جيش كردنو ديدن ترس نداره كلي شكلات و جايزه دادم 🤣🤣ولي سرويس شدم هر ١٠ دقيقه ميبردمشون امتحان كنن ديگه ديدن من پيله أم بلاخره تموم شد اين مرحله ولي عشققق كردم وقتي از پوشك كردنشون راحت شدم

الهم صلي علي محمد و آل محمد💖 
وای خدا چقدر دلم سوخت واسه اون بچه بچه گریه نمیکرد داد نمیزدجیغ نمیزد 

حتما گریه میکرده الان بزرگ شده

برای هیچکس مهم نیست تو چجوری شباتو صب میکنی پس بزار هرکی هرچی دلش خواست پشت سرت بگه و تو واسه خودت زندگی و از هر لحظه اش لذت ببر!عمرت آنقدر طولانی نیست که بخوای نگران این چیزای بیخود باشی فقط آخرش خودتی و خدات و آرزوهات پس همین سه تارو محکم بغلشون کن:)                                                                         اون لحظه ای که یه بچه ایو میخندونم و باهاش بازی میکنم همون لحظه دنیام یه درجه رنگی تر و قابل تحمل تر میشه                                       رفتن رو به کسی میگن که امده باشد ما که نیامدیم ریشه دراین خاک و وطنیم:))))                                                                                      بابا وقت خداحافظیه ولی به مامان چیزی نگو/بابا دیگه نمیکشم از درد پر بغضه گلوم/بابا اگه رفتم بدون همه اینا واسه آینده بود/بدون همه آرزوم اینه ببینم ایرانو آزاد یه روز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.