2777
2789
عنوان

از مسخره ترین روش های تربیت فرزند که دیدی و شنیدی بگو😅

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 73 پست
یعنی شماها فوق العادید😂😂😂فقط تو ذهنم تصورتون میکنم😂😂😂

والا چكنيم خواهر حالا شما تصور كن دوقلو هم يودن😂🤣🤣دوهفته قالي جمع كردم هيچكس راه ندادم موهامو گوجه أي كردم بست نشستم دم دستشويي 

الهم صلي علي محمد و آل محمد💖 
ما یه استاد کنکور داشتیم، میگفت والدین خنگ ترین شاگردا میان با ادا و اصول میگن بچه ما خیییییلی باهوش ...

نه اون بچش انصافا باهوشه ولی اینکه زیادی نسبت به باهوش بودن و موفق شدن در اینده واسه بچه ی چهار ساله بگی زیاده رویه به نظرم

🌻💜🌻💜🌻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا چكنيم خواهر حالا شما تصور كن دوقلو هم يودن😂🤣🤣دوهفته قالي جمع كردم هيچكس راه ندادم موهامو گوج ...

اخيييي يادش بخير فك كنم اون قديما هم تاپيك زدم راهنمايي گرفتم ولي آخر بصورت يك عمليات ويژه بش نگاه كردم و موفق شدم🤣🤣

الهم صلي علي محمد و آل محمد💖 
قربونت برم تایپک خوبی بود بعد چن سال یادم افتاد کلی خندیدم 😂

وای میدونی یاد چی افتادم 

به دختر داییم میخواستن دسشویی رفتن یاد بدن

بعد هر کی میرفت دسشویی شماره۱کنه زن داییم بچه رم با اون میفرستاد دسشویی بزارید بیاد نگاه کنه یاد بگیره

بچه یه دور با همه رفته دسشویی😂😂😂

نه اون بچش انصافا باهوشه ولی اینکه زیادی نسبت به باهوش بودن و موفق شدن در اینده واسه بچه ی چهار ساله ...

متاسفانه این رفتارا  (سختگیری و توقع بالا) باعث میشه بچه از درس و یادگیری هم زده بشه 

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره
والا چكنيم خواهر حالا شما تصور كن دوقلو هم يودن😂🤣🤣دوهفته قالي جمع كردم هيچكس راه ندادم موهامو گوج ...

عزیزم😅

خدا حفظشون کنه برات گلم😘

بعد دو هفته کامل یاد گرفتن؟؟

اسي برديم قديما 🤣🤣الان كلاس اولن ديگه

چه قشنگگگگگ😍😍😍

نمیدونم چرا خانوما تو این جور تاپیک های طنز و پرانرژی فعالیت نمیکنن که کمی بگیم بخندیم از استرس این روزا چند ساعتیم‌شده جدا بشیک

در حد اعتدال روش خوبیه قبول دارم ولی اون زیادی می گفت.

بله عزیزم گفتن و‌تلقین زیادی اصلا خوب نیس

چون جامعه مثل پدر و مادر همیشه با ملایمت با ادما برخورد نمیکنه همیشه تشویق نمیکنه

بچه ای که اینجوری بزرگ شه خیلی اسیب پذیر و شرطی میشه با کوچک ترین شکستی،تذکری میشکنه و فکر میکنه ادما فقط به خاطر باهوش بودنش دوسش دارن و اگه تو امتحانی نمره کم بیاره غکر میکنه دیگه مادر پدرش دوسش ندارن و دوس داشتنی نیس چون مثلا کنکور رتبه تک رقمی نشده