2777
2789
عنوان

از مسخره ترین روش های تربیت فرزند که دیدی و شنیدی بگو😅

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 73 پست
مثلا مامان بزرگ بابا بزرگشو به اسم کوچیک صدا میزنه؟ مثلا اکبر بیا؟اعظم غذات چرا شوره!

اینارو دعواش کردن خوب شده 

ولی مارو به اسم صدا میزنه همسرمم خودش گفت باید بگی دایی

خدایا دنیات خیلی قشنگه اگه آدما بزارن😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ابجی من بچشو تازه از مای بیبی باز کرده بود میبرد دسشویی پی پیشو میدید میترسید ابجی منم واسه اینکه ن ...

وای خدا😂😂😂😂😂😂

فقط اون لحظه قیافه شما رو تصور کردم😂😂😂

ابجی من بچشو تازه از مای بیبی باز کرده بود میبرد دسشویی پی پیشو میدید میترسید ابجی منم واسه اینکه ن ...

منم میگم به پسرم

میگم پی پی ها باید برن خونشون

ولی دیگه مامانش منتظره به ذهنم نرسیده بود 🤣

گاهی آدم مجبور میشه خواهر

بچه من از پی پی نمیترسه ولی برای اینکه پی پی شو بگه باید با بازی بهش یاد بدم چاره ای نیس

خیلی جالب بود روشش😂😂😂

جالب تر اینکه روشش جواب هم داد

ی بار منه از همه جا بی خبر بردمش دسشویی دیدم بچه داره با پی پی حرف میزنه میگه خاله بای بای کن بره پیش مامانش

یعنی پشمام ریخته بود فک میکردم از خودش میگه این حرفارو 😂😂😂

میزنی؟😅

نه بابا شوخی کردم

ولی اعتقاد دارم بچه باید علاوه از دریافت محبت، از یکی از والدین حساب ببره که با نگاهش حساب کار دستش بیاد

متخصص گزارش تاپیکای سقط و دعانویسی😎 مزدور عزیز! جوونای ما عاشق مبارزه با تو و اربابت هستن. بترس از ما...😏إنِّی أنا ابن اُم بالحرب شجعتنی🫡

یکی از بستگان بچشو یه روز کامل تو دسشویی حبس کرد بدبخت همونجا خوابش برده بوده ولی عجیبه انقدر بچه هاش بچه های خوب و مستقلی بار اومدن

برای هیچکس مهم نیست تو چجوری شباتو صب میکنی پس بزار هرکی هرچی دلش خواست پشت سرت بگه و تو واسه خودت زندگی و از هر لحظه اش لذت ببر!عمرت آنقدر طولانی نیست که بخوای نگران این چیزای بیخود باشی فقط آخرش خودتی و خدات و آرزوهات پس همین سه تارو محکم بغلشون کن:)                                                                         اون لحظه ای که یه بچه ایو میخندونم و باهاش بازی میکنم همون لحظه دنیام یه درجه رنگی تر و قابل تحمل تر میشه                                       رفتن رو به کسی میگن که امده باشد ما که نیامدیم ریشه دراین خاک و وطنیم:))))                                                                                      بابا وقت خداحافظیه ولی به مامان چیزی نگو/بابا دیگه نمیکشم از درد پر بغضه گلوم/بابا اگه رفتم بدون همه اینا واسه آینده بود/بدون همه آرزوم اینه ببینم ایرانو آزاد یه روز
منم میگم به پسرم میگم پی پی ها باید برن خونشون ولی دیگه مامانش منتظره به ذهنم نرسیده بود 🤣 گاهی ...

این نسل مادر های باحالی داره😂😂 قدیما اینجوری باهامون برخورد نمیشد ک

تربیت بچه که نه ولی اینکه بعضی مادرها اصلا هیچ توقعی از دختر بزرگشون ندارن که تو کارهای خونه کمک بک ...

در کل بچه تو سن ۷ به بالا باید تو کارهای خونه در حد توانش مشارکت کنه

من گردگیری و جارو اتاق بچه و جمع  کردن اسباب بازی و مدادرنگی و اینا کامل با خودشونه

اگر بگم حال و اتاقای دیگه رو هم گرد گیری و جارو کنن، بهشون یه دستمزدی میدم

ولی اتاق خودشون وظیفشونه

متخصص گزارش تاپیکای سقط و دعانویسی😎 مزدور عزیز! جوونای ما عاشق مبارزه با تو و اربابت هستن. بترس از ما...😏إنِّی أنا ابن اُم بالحرب شجعتنی🫡
تربیت بچه که نه ولی اینکه بعضی مادرها اصلا هیچ توقعی از دختر بزرگشون ندارن که تو کارهای خونه کمک بک ...

من همیشه هر جا برم در حد توانم کمک میکنم اصلا خوشم نمیاد برم بخورم برگردم ولی بدمم میاد یکی زرنگ بازی دربیاره برام

به بار عموی مادر فوت کرده بود منم رفته بود گل یفارش داده بودم خرماها و حلوا مسجدو گرفته بود تو ظرف چیدیم با دختر خالم و تو مسجدم مهمونارو بدرقه میکردم

این مرحوم دوتا نوه دختر داره یکی۱۶سال یکی۱۸ من دیگه واقعا خسته شده بودم نشستم یهو دختر بزرگش بهم گفت بی زحمت پاشو دستمال کاغذی رم بگردون😐(منم ۲۵سالم بود )بعد برگشتم دیدم دختراشون دارن با تبلت بازی میکنن

گفتم به دختراتون بگید برگشت گفت اخه اونا بچن😐😐😐😐😐

جالب تر اینکه روشش جواب هم داد ی بار منه از همه جا بی خبر بردمش دسشویی دیدم بچه داره با پی پی حرف م ...

😂😂🤣🤣🤣🤣واييي عزيزم خودت نيني نداري؟منم مجبور بودم ازين حركتا بزنم كلي براي جيش دست ميزديم شعر ميخونديم پيپي  بيرون بيا بيرون بيا🤣🤣يا وقتي جيش ميكردن يك هيجان و ذوقي نشون ميداديم ميپريديم تو هوا ك دخترام فكر ميكردن چه حركت خارق العاده أي زدن هي ميخاستن خوشحالمون كنن 🤣🤣🤣

الهم صلي علي محمد و آل محمد💖 
بچه بودیم معلممون به دختر خودش که همکلاسیمون بود فحش پدر میداد میگفت می‌خوام یاد بگیره که من بین بچه ...

اون بزرگوار با شوهرش دعوا میکرد میومد مدرسه

این روشه تخلیه خشمش بود😅