2777
2789
عنوان

زایمان سزارین یا طبیعی؟

645 بازدید | 38 پست

از هر دوتاش میترسم و زایمان اولم طبیعی بود حالم بد شد افتادم رو خونریزی و میخواستن ببرنم اتاق عمل ک خداروشکر خوب شدم 

الان بین دو راهی موندم و یادم رف این موضوع رو به دکترم بگم 

من زایمان اولمه و میترسم گشاد بشم :/

تا دو روز سر نمیزنم تعلیق میشم😂😂😂فکر کنم نی نی یار روم کراش داره از حرص این کارو میکنه 🫤🩵تو رو خدا با من بحث نکنین حوصله استدلال های فضایی بعضیاتون رو ندارم🤭همیشه صلوات میفرستم برای خواهرای گلم🥰🥰برای تو دلیم میفرستین که سالم بیاد بغلم😻🩷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سزارين شدم

و نصف نصف اونچيزيم ك توو سايت ميترسوندن درد نداشتم

بدون عوارض كمر درد و سر درد و شكم اوردن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من هردوتا زایمانم سزارین بود خیلی خیلی راضی بودم

با افتخار گــیلکم❤️اصالتم‌ را میرزا کوچک خان جنگلی، پروفسور سمیعی ، محمد نامجو ، دکتر آذر اندامی و.. فریاد میزنند 🌿 زنده باد ایرانم💚🤍❤️ما گیلکا یه ضرب المثل داریم ننم اَنَ دِ لَ چه مارغانه بزه مفهوم؛ نمی دونم این چه توطئه ای کرده حکایت خیلیاست!،،رشتِ کُرم ایته‌ دسته گولم‌ 🌿‌‹توتمام‌منی،تمام‌پیداوپنهانم تمام‌داشته‌ونداشته‌ام تنهایت‌نخواهم‌گذاشت تاآن‌سوی‌ابدیَت E❤️P..

عزیزم من خودم دوتاسزارین داشتم پیشنهادم اینه یک روش زایمان رو انتخاب کن چون هرکدوم عوارض خودشونو دارن حالا ک طبیعی رفتی دیگ نرو سراغ سزارین معمولا زایمان دوم راحت تره 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

من اگه بدونم طبیعی میتونم بچه میاد طبیعی میکنم ولی میترسم درد طبیعیو بکشم سزم کنن یا اهمیت ندن بچه خفه بشه واسه همون سز میخوام

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

من خودم به عنوان کسی که انلتومی اینا خودم و عضو کادر درمانم و درد طبیعی رو کشیدم و البته سزارین شدم 

میگم طبیعی 

دردش بیشتر ولی اسیب هاش کمتر بالاخره یک جراحی بسیار ماژور 

گشاد نمی‌شی😄😄😄

اگه شدم چی اونوقت کی میاد جمعش کنه😂😂😂

تا دو روز سر نمیزنم تعلیق میشم😂😂😂فکر کنم نی نی یار روم کراش داره از حرص این کارو میکنه 🫤🩵تو رو خدا با من بحث نکنین حوصله استدلال های فضایی بعضیاتون رو ندارم🤭همیشه صلوات میفرستم برای خواهرای گلم🥰🥰برای تو دلیم میفرستین که سالم بیاد بغلم😻🩷
سزارين شدم و نصف نصف اونچيزيم ك توو سايت ميترسوندن درد نداشتم بدون عوارض كمر درد و سر درد و شكم او ...

اصلا شکم ربطی ب  نوع زایمان نداره یکم شل میشه پوست شکم ک بخاطر بارداری چون یهو بزرگ شده من دوتا سزارین دارم اصلا شکم ندارم دوستم کلا بچه نداره شکم داره اصلا ربطی نداره واقعا

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
من طبیعی زایمان کردم و خیلی راضی بودم... نظر من با طبیعیه

زایمان اولم طبیعی بود ولی اینبار میترسم خیلی بهم استرس وارد شد  بچم خفه دنیا اومد خدا رحم کرد برگشت و افتادم رو خونریزی اتاق عمل اماده کردن تا رحمم در بیارن ک خونریزیم بند اومد میترسم برای اینم همینجوری بشه